Sport

FC Botoșani – UTA Arad 1-2. ”Bătrâna Doamnă” se impune în nordul Moldovei și urcă pe loc de play-off. Video

Vezi aici în format LIVE stream FC Botoșani - UTA Arad. Meciul se joacă vineri, 9 septembrie, de la ora 18:45, în etapa a 10-a din SuperLiga.
09.09.2022 | 16:42
FC Botosani  UTA Arad 12 Batrana Doamna se impune in nordul Moldovei si urca pe loc de playoff Video
Fază de joc din meciul Botoșani - UTA Arad 2-1. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-09-2022
15:31

FC Botoșani - UTA Arad 1-2 Sno 53 / (Cascini 26, Postolachi 31)

Cele mai importante FAZE VIDEO AICI!

Min. 90+4: 1-2 S-a terminat meciul!

Min. 53: 1-2 GOOOOOOOL FC Botoșani! Sno a apărut la finalizare și după o încercare eșuată de a înscrie, minga îl lovește în tibie și ajunge în poartă

Min. 46: S-a reluat meciiul

Min. 45: E pauză la Botșani

Min. 31: 0-2 GOOOOOOOL UTA! Postolachi dublează avantajul ”Bătrânei Doamne”, după o reoare colosală a portarului Pap

Min. 26: 0-1 GOOOOOOL UTA! Cascini deschide scorul după o fază fixă

Min. 20: În continuare cele două oponente greșesc incredibil, cele mai multe pase fiind fără adresant

Min. 15: Niciuna dintre echipe nu a reușit să creeze vreo fază cu adevărat importantă de poartă. FC Botoșani domină, dar nu găsește culoare spre poarta lui Iacob

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start în Botoșani – UTA Arad:

FC Botoșani (4-3-3): Pap – Sno, Dican, Țigănașu, Șeroni – Mussis, Sylla, Ivanov – Mateus, Camara, Mailat. Rezerve: Ureche, Dragu, Patache, Perianu, Petkovski, M. Roman, Sadiku, Shahaf, Tîrcoveanu. Antrenor: Mihai Teja

UTA Arad (4-2-3-1): Iacob – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Batha, Stahl – Steau, Cascini, Jobello – Postolachi. Rezerve: Balauru, Ademi, Anton, Dobrescu, Keșeru, Matei, Negoescu, Otele, Ubbink. Antrenor: Ilie Poenaru

Meciul FC Botoșani – UTA Arad are loc vineri, 9 septembrie, cu începere de la ora 18:45, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga, fiind partida care deschide această rundă. Moldovenii au obținut doar un punct, egal acasă cu Argeș, în ultimele trei etape, după un start excelent de sezon. UTA vine după două egaluri consecutive cu ultimele clasate, 1-1 la CS Mioveni și același scor acasă cu Chindia Târgoviște.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – UTA Arad, în etapa a 10-a din SuperLiga

Confruntarea FC Botoșani – UTA Arad se desfășoară vineri, 9 septembrie, de la ora 18:45, pe Stadionul „Municipal” din localitatea moldoveană situată la capătul țării, în etapa a 10-a din SuperLiga. Este destul de posibil ca la acest meci în tribune să se afle mult mai puțini spectatori decât la precedentele evoluții de acasă ale echipei lui Mihai Teja, urmare a evoluțiilor slabe din ultimele trei etape.

ADVERTISEMENT

Sunt așteptați în jur de maxim 4.000 de spectatori la acest meci pe care antrenorul Teja speră să îl câștige, altfel postul său va fi serios pus în pericol. Vor fi prezenți la stadion inclusiv câteva zeci de suporteri ai formației arădene, cam aceiași care îi însoțesc de regulă pe „alb-roșii” în deplasare. UTA are doar două puncte scoase „afară” și a marcat primul gol abia în ultimul joc în deplasare, la Mioveni. FC Botoșani are „acasă” un succes și două egaluri.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – UTA Arad

Partida FC Botoșani – UTA Arad se joacă vineri, 9 septembrie, de la ora 18:45, pe Stadionul „Municipal” din localitate, în etapa a 10-a din SuperLiga. Va putea fi urmărită în direct la TV pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteși viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 9 septembrie, vremea nu pare a ține de loc cu fotbalul. Vor fi maxim 21 de grade, dar începând de vineri se anunță un weekend bogat în precipitații și nu ar fi deloc exclus să plouă la ora startului jocului. Lucru care ar face gazonul greu, acesta având deja destule deficiențe. Va conduce acest meci arbitrul Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Botoșani – UTA Arad

Antrenorul Mihai Teja are doi jucători accidentați la acest meci: atacantul Mihai Roman II și fundașul albanez Sadiku. În rest, se poate baza pe tot lotul și cu siguranță nu vor lipsi portarul Pap, fundașii Boli și Dican, mijlocașul Ivanov și atacantul Mailat. Teja a mai pierdut un jucător important, mijlocașul Eduard Florescu semnând cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru l-a reprimit în lot pe veteranul din atacul arădean Claudiu Keșeru, dar cel mai probabil acesta va începe jocul pe bancă. Marea problemă a tehnicianului UTA-ei este postul de portar, unde există posibilitatea de a fi introdus al treilea portar, Haralambie Mociu, 21 de ani, sosit în iarna lui 2021 de la Ripensia, dar care nu a avut loc de Iacob, indisponibil și Balauru. Acest lucru este destul de probabil pentru că titularul postului de jucător under 21, Raul Șteau, este accidentat și UTA trebuie să aibă pe teren obligatoriu un jucător de această vârstă.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – UTA Arad

Este o partidă extrem de echilibrată din punctul de vedere al caselor de pariuri, care acordă cote foarte apropiate la victorie celor două echipe: 2,80 pentru moldoveni, între 2,85-2,90 pentru echipa lui Ilie Poenaru. Nu se așteaptă nici să se marcheze multe goluri, deoarce pentru „peste 1,5 goluri” avem o cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT

Sunt trei partide directe jucate la Botoșani. În ultimele două sezoane s-a impus echipa locală, cu 1-0 și 2-1, dar în 2020, anul revenirii textiliștilor arădeni în primul eșalon, aceștia au făcut un meci desoebit de agresiv în atac și au produs o surpriză, reușind să se impună cu scorul de 3-2.

ADVERTISEMENT