Sport

Eduard Florescu a semnat cu Universitatea Craiova. Ce număr va purta noul mijlocaș al oltenilor

Mijlocașul Eduard Florescu a semnat cu Universitatea Craiova și a fost prezentat oficial de noua sa echipă. Fotbalistul și-a ales și numărul cu care va evolua în campionat.
05.09.2022 | 17:22
Eduard Florescu a semnat cu Universitatea Craiova Ce numar va purta noul mijlocas al oltenilor
Eduard Florescu, ultima oară la FC Botșani, a semnat cu Universitatea Craiova. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eduard Florescu este cea mai recentă achiziție a Universității Craiova. Mijlocașul de 25 de ani a fost deja prezentat oficial și și-a ales numărul de pe tricou.

Eduard Florescu, 2 ani cu opțiune de prelungire

Fotbalistul dorit insistent în ultima perioadă de FC Arge, Eduard Florescu, a semnat, azi, cu Universitatea Craiova. Durata angajamentului este de doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

ADVERTISEMENT

”Universitatea Craiova a semnat cu Eduard Florescu un contract valabil o perioadă de 2 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. El va purta tricoul cu numărul 14.

Noul nostru mijlocaș a evoluat ultima oară la FC Botoșani și a mai jucat, de-a lungul timpului, la FC Argeș, CS Mioveni și FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

Îi dorim lui Eduard să aibă parte de multe jocuri reușite la Campioana Unei Mari Iubiri!”, au transmis oficialii clubului din Bănie.

Fotbalistul a fost aproape să semneze cu FC Argeș. Piteștenii au mizat pe dorința fotbalistului de a reveni la clubul la care s-a format, însă negocierile s-au încheiat brusc în această dimineață, după ce Universitatea Craiova și-a exprimat interesul pentru el.

ADVERTISEMENT

Eduard Florescu a jucat la JO de la Tokyo

Născut la Pitești, lansat în fotbalul mare de Farul Constanța, Eduard Florescu a făcut parte din echipa României care a evoluat la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo sub comanda noului său antrenor Mirel Rădoi, pe atunci selecționerul ”tricolorilor”.

Cea mai mare perioadă a carierei și-a petrecut-o la FC Botoșani unde era unul dintre oamenii de bază ai lui Marius Croitoru, antrenor ajuns între timp și el în Bănie, dar la rivala FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

A debutat în SuperLigă pe 2 septembrie 2018 într-un meci FCSB – FC Botoșani 2-2 și a adunat de atunci 80 de meciuri în tricoul moldovenilor, numai în SuperLigă.

În primele nouă etape din acest campionat mijlocașul a fost utilizat în cinci partide, de trei ori titular, și a marcat două goluri.

550.000 de euro este cota lui Eduard Florescu, conform tansfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul: 2,65 este cota pentru ”1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: