Fotbal international

Neymar Jr., gata să joace din nou pentru Brazilia la Campionatul Mondial. La ce meci este anunțată revenirea. Update

Neymar Jr. este pregătit să revină în lotul Braziliei pentru meciul din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.
03.12.2022 | 12:32
Neymar Jr gata sa joace din nou pentru Brazilia la Campionatul Mondial La ce meci este anuntata revenirea Update
Neymar va fi titluar în partida Brazilia - Coreea de Sud din optimile Cupei Mondiale. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
03-12-2022
10:46

Neymar va fi în titular pentru Brazilia în optimile Cupei Mondiale

Presa din Brazilia a oferit ultimele detalii despre accidentarea la gleznă a lui Neymar pe care a suferit-o în primul meci de la Cupa Mondială din Qatar împotriva Serbiei. 

Superstarul brazilian ar fi putut să joace și în meciul împotriva Camerunului, însă alături de staff, a decis să nu riște, deoarece Brazilia era deja calificată de pe prima poziție în optimile de finală. 

Astfel, Neymar va fi refăcut 100% și va putea evolua titular în partida împotriva Coreei de Sud, luni, 5 decembrie, ora 21:00. 

26-11-2022
21:51

Neymar ar putea rata tot turneul final. Cum arată acum glezna „decarului” brazilian

Neymar le dă fiori brazilienilor. Glezna supertarului brazilian nu arată deloc bine după ce a ieșit accidentat din partida cu Serbia. „Decarul” a postat o fotografie în care se vede cât se poate de clar că nu e nici pe departe vindecat. Următorul meci al „Selecao” e programat luni, 28 noiembrie, contra Elveției.

Deși lucrurile nu arată deloc bine, Neymar este cât se poate de optimist că își va putea ajuta din nou echipa în timp util. „Haide!” a fost mesajul scris de superstarul lui PSG. În mod cert, Ney nu va evolua contra Elveției, dar Tite speră să îl recupereze pentru ultimul joc, cu Camerun.

Cum arată glezna lui Neymar
Cum arată glezna lui Neymar. FOTO: Instagram NeymarJr

Zilele următoare sunt decisive și, cât de curând, Brazilia și lumea întreagă vor afla când va reveni, dacă va putea reveni, Neymar la Campionatul Mondial.

25-11-2022
18:59

Neymar, mesaj emoționant după ce va rata meciurile rămase Braziliei în grupa G a Cupei Mondiale din Qatar

Neymar va rata ultimele două meciuri ale Braziliei cu Elveția și Camerun din grupa G a Cupei Mondiale din Qatar. Superstarul brazilian a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care a vorbit despre dragostea pentru țara sa natală. 

Fotbalistul lui PSG a dezvăluit că accidentarea pe care a suferit-o la gleznă în meciul cu Serbia reprezintă unul dintre cele mai grele momente din cariera sa. 

„Mândria și dragostea pe care le simt purtând tricoul naționalei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi BRAZILIA.

Nimic din viața mea nu a fost dat cadou sau ușor, a trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele fără a-i dori răul cuiva, ci ajutându-i pe cei care au nevoie.

Astăzi sunt într-unul dintre cele mai dificile momente ale carierei mele… și din nou într-o Cupă Mondială. Am o accidentare, da, e enervant, o să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, coechipierii mei și pe mine.

Am așteptat atât pentru ca inamicul să mă doboare așa? NU! Eu sunt FIUL DUMNEZEULUI IMPOSIBILULUI și CREDINȚA mea este nesfârșită”, a declarat Neymat pe Instagram. 

Mesajul postat de Neymar pe Instagram.
Mesajul postat de Neymar pe Instagram.
25-11-2022
14:54

Neymar și Danilo nu vor mai juca pentru Brazilia la Cupa Mondială în faza grupelor

Accidentarea lui Neymar din meciul cu Serbia l-a făcut indisponibil pe brazilian pentru restul meciurilor din faza grupelor la Campionatul Mondial din Qatar. 

Potrivit publicației braziliene Globo, superstarul lui PSG va rata duelurile cu Elveția, luni, 28 noiembrie, ora 18:00 și Camerun, vineri, 2 decembrie, ora 21:00. 

De asemenea, Tite nu se va putea baza nici pe Danilo, care s-a accidentat în duelul din prima etapă cu Serbia, câștigat de Brazilia, scor 2-0. Revenirea fotbaliștilor de la PSG ar putea avea loc în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. 

24-11-2022
22:12

Prima reacţie a lui Tite: "Neymar va juca"

La conferinţa de presă de după Brazilia – Serbia 2-0, Tite a susţinut că Neymar va mai juca la această ediţie de Campionat Mondial.

“Puteţi să fiţi siguri, Neymar va juca la acest Campionat Mondial. Suntem absolut siguri de acest lucru”, a spus selecţionerul Braziliei.

Brazilia a început cu dreptul Campionatul Mondial 2022, după victoria în faţa Serbiei, scor 2-0, însă Tite are deja bătăi de cap. Neymar a ieşit accidentat şi a început să plângă pe banca de rezerve.

Alertă totală pentru naţionala Braziliei. Cum arăta glezna lui Neymar la finalul meciului

În minutul 67 al meciului Brazilia – Serbia, Neymar a scăpat spre poarta lui Vanja Milinković-Savić, dar Nikola Milenković l-a oprit. Fundaşul sârb i-a prins piciorul drept, cu genunchiul, în gazon, iar starul brazilian a început să resimtă dureri.

ADVERTISEMENT

După 11 minute, Neymar s-a aşezat pe gazon şi Tite a decis să-l înlocuiască imediat cu Antony. Ajuns pe banca de rezerve, brazilianul şi-a ridicat tricoul peste faţă şi a început să plângă.

La finalul meciului, pe reţelele de socializare a apărut o poză cu glezna piciorului drept a lui Neymar, care era vizibil umflată. Este acelaşi loc unde fotbalistul de 30 de ani a mai avut probleme în trecut.

ADVERTISEMENT

“Poate că Tite nu îl va folosi în următorul meci şi aşa se va reface pentru ceea ce va urma”, a spus Mauro Cezar, cunoscut jurnalist brazilian, după apariţia imaginii.

Neymar accidentare
Glezna umflată a lui Neymar

Ce spune medicul naţionalei Braziliei: “Are o entorsă”

După ce a fost consultat la ieşirea de pe teren, Neymar a aflat primul verdict al doctorilor. Rodrigo Lasmar, medicul naţionalei Braziliei, a oferit primele detalii.

ADVERTISEMENT

“Are o entorsă la glezna dreaptă. A prezentat edem şi umflare. Am început deja tratamentul. Va trebui să aşteptăm 24-48 ore. Nu a fost programat încă niciun RMN”, a spus Rodrigo Lasmar.

În aceste condiţii, Neymar ar putea să nu fie folosit de Tite în meciul cu Elveţia. Partida se va disputa luni, de la ora 18:00, în etapa a 2-a din Grupa G de la Campionatul Mondial 2022. Ambele formaţii au câte 3 puncte după primele meciuri de la turneul final din Qatar.

ADVERTISEMENT

Neymar a avut de suferit în meciul cu Serbia, după ce jucătorii lui Dragan Stojković au început să-l controleze încă din primele minute. După 78 de minute, brazilianul suferise 9 faulturi, capitol la care a fost lider în această partidă.

Pentru naţionala Braziliei, Neymar are 121 de selecţii şi 75 de goluri marcate. Vedeta lui PSG mai are nevoie de două reuşite ca să-l egaleze pe Pele în topul golgheterilor selecţionatei sud-americane.


  • 1,70 este cota Superbet pentru “peste 2,5 goluri marcate” în Brazilia – Elveţia. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT