Life

Brigitte Pastramă, deranjată de întrebările despre apartamentul din Dubai. Reacția vedetei în timpul unui interviu: „Hai, lăsați-mă!”

Brigitte Pastramă a avut o reacție neașteptată atunci când a fost întrebată despre apartamentul pe care și l-a achiziționat în Dubai.
19.10.2022 | 14:02
Brigitte Pastrama deranjata de intrebarile despre apartamentul din Dubai Reactia vedetei in timpul unui interviu  Hai lasatima
Brigitte, deranjată de întrebările despre apartamentul din Dubai. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, iar acum investesc în viitorul lor. Au vorbit recent despre cum vor să-și cumpere casă în Dubai și ce probleme au întâmpinat, dar acum, întrebările despre locuința din paradisul fiscal par să o deranjeze pe fosta doamnă Năstase.

Brigitte Pastramă a fost deranjată de întrebările despre apartamentul din Dubai. Cum a reacționat în fața jurnaliștilor

S-au despărțit cu scandal, iar Brigitte l-a dat afară din casă, dar relația dintre ea și Florin Pastramă a revenit repede la normal și pare că sunt mai uniți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ o lună, fosta soție a lui Ilie Năstase era foc și pară pe faptul că a dat un avans de mii de euro pentru un apartament în Dubai, pe care nu a ajuns să-l mai cumpere și nici suma de bani nu și-a recuperat-o.

Totuși, Brigitte și Florin Pastramă nu au renunțat la visul lor și și-au achiziționat o altă locuință, care va fi gata abia la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT

În timpul unui interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta s-a arătat deranjată de întrebările despre imobilul unde plănuiește să trăiască 8-9 luni pe an și a fost mai tot timpul, parcă, în defensivă.

„Acolo este doar pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu s-a ridicat (n.r invstiția în locuință), te chem să filmezi, când primesc casa. Încă nu mi-am primit nici acum avansul. Am vreo 6000 de euro să-mi recuperez de la altă firmă de unde am vrut să iau casa și m-au păcălit. 

ADVERTISEMENT

Dar nu mai contează, hai…! Hai, măi, lăsați-mă, că o să vin pe canapea la voi când o fi, nu acuma! Poate o să-mi iau și eu vreun televizor, vreun dormitor prin Dubai de banii ăia. Poate poate o să-i recuperez după ce o să cunosc și eu vreun avocat pe acolo, să mă reprezinte”, a reacționat Brigitte Pastramă.

Iar când a venit vorba de taxe, Brigitte și-a păstrat atitudinea și i-a amintit reporterului că Dubaiul este un adevărat paradis fiscal.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt taxe acolo, hello! E fără taxe. Acolo e paradis fiscal, plătești o singură taxă, la început, puțină”, a completat fosta soție a lui Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă, investiții de sute de mii de euro în afaceri

Pe de altă parte, Brigitte Pastramă a susținut că ea și soțul său merită să aibă o casă în Dubai, unde să meargă să se relaxeze, căci muncesc mult. Bruneta susține că numai anul trecut a investit sute de mii de euro în afaceri.

„Am investit foarte mult anul trecut. Am vândut un apartament pe Nordului, 280.000 de euro…și un teren cu autorizație de construire pe bloc, ca să investesc în afaceri. Era normal să încerc să-mi recuperez banii, puteam anul trecut să-mi iau casa, dar am investit.

Am făcut jungla aia, numai în aia am investit peste 150.000 de mii de euro, am făcut parcări inteligente, în alea am investit 140, aproape 300 și ceva de mii am investit”, a afirmat Brigitte Pastramă.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
România, lovitură directă în Rusia! Vladimir Putin se va înfuria
România, lovitură directă în Rusia! Vladimir Putin se va înfuria
Mari schimbări făcute de Facebook. Cum vor fi afectați utilizatorii
Mari schimbări făcute de Facebook. Cum vor fi afectați utilizatorii
Simona Halep dă lovitura în plin SCANDAL de dopaj! Afacerea de milioane de...
Simona Halep dă lovitura în plin SCANDAL de dopaj! Afacerea de milioane de euro se extinde
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț...
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț de chibrit, în mai puțin de 20 de secunde, pentru a obține rezultatul corect
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română