Life

Britney Spears este însărcinată cu cel de-al treilea copil: „Am așteptat întotdeauna cu nerăbdare”

Britney Spears a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil și primul alături de partenerul ei de viață, Sam Asghari. Vedeta a mărturisit că a crezut că s-a îngrășat.
12.04.2022 | 08:12
Britney Spears este insarcinata cu cel deal treilea copil Am asteptat intotdeauna cu nerabdare
ADVERTISEMENT

Britney Spears este însărcinată cu al treilea copilor, după ce judecătorii au decis ca ea să reia controlul asupra propriei vieți, cântăreața câștigând în urmă cu ceva vreme procesul privind tutela.

Britney Spears a anunțat că este însărcinată

Vedeta a dezvăluit că a slăbit destul de mult pentru o vacanță petrecută alături de partenerul ei de viață, Sam Asghari.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea i s-a părut ciudat că a început să se îngrașe la loc, iar stomacul ei era mai voluminos. Deși nu credea că este gravidă, un test de sarcină i-a arătat lui Britney Spears contrariul.

Cântăreața așteaptă acum cel de-al treilea copil al său și primul alături de actualul partener de viață, pe care l-a numit „soț” în dezvăluirea făcută pe rețelele de socializare despre sarcina sa.

ADVERTISEMENT

„Am slăbit atât de mult pentru a merge în călătoria mea în Maui, doar pentru a mă îngrășa la loc… M-am gândit “Doamne … ce s-a întâmplat cu stomacul meu?”.

Soțul meu a spus “Nu, ești însărcinată cu mâncare, prostuțo!!!” Așa că am făcut un test de sarcină … și uhhhhh ei bine … voi avea un copil”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce a anunțat Britney Spears după ce a aflat că așteaptă un copil

Tot în anunțul respectiv de pe social media, vedeta a dezvăluit că de acum înainte va ieși mai rar în public, pentru a evita să fie fotografiată de paparazzi. Cântăreața Britney Spears a mărturisit că a avut depresie perinatală când a mai fost însărcinată, fiind și urmărită de paparazzi, iar de data aceasta vrea să fie diferit.

„Evident că nu voi mai ieși la fel de mult în oraș din cauza paparazzilor care vor face poze cu mine pentru bani, așa cum din păcate au făcut-o deja … e greu pentru că atunci când am fost însărcinată am avut depresie perinatală … trebuie să spun că e absolut oribil”, a mai scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

La rândul său, și Sam Asghari a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a spus că abia aștepta să devină tată.

“Paternitatea este ceva ce am așteptat întotdeauna cu nerăbdare și pe care o iau foarte în serios. Este cea mai importantă slujbă pe care o voi face vreodată”, a scris el.

ADVERTISEMENT
Tags: