Life

Britney Spears, primele imagini în rochie de mireasă! Ținuta de 20.000 de dolari a fost creată de Donatella Versace. Foto

Britney Spears s-a căsătorit pentru a treia oară și acum au apărut primele imagini cu rochia de mireasă aleasă de faimoasa cântăreață. Este vorba despre o creație Donatella Versace.
10.06.2022 | 19:23
Britney Spears primele imagini in rochie de mireasa Tinuta de 20000 de dolari a fost creata de Donatella Versace Foto
Britney Spears a purtat o rochie Versace la nuntă. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Britney Spears s-a măritat cu iubitul ei. Vedeta a ales o rochie semnată Donatella Versace pentru cea de-a treia căsnicie a ei.

Ce rochie a purtat Britney Spears la nunta sa

Britney Spears a purtat o rochie creată de casa Versace și de altfel, Donatella a fost unul dintre invitații de la nunta sa. Ținuta ar fi costat 20.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Creația purtată de Britney Spears la cea de treia nuntă a fost una simplă, cu linii clasice, dar cu o despicătură foarte mare pe un picior, după cum arată postările de pe rețelele de socializare făcute de fotograful Kevin Ostajewski.

Culoarea aleasă de cântăreață pentru ziua nunții a fost cea clasică, albul. Rochia a avut și un decolteu destul de pronunțat, în formă de V, dar și mâneci căzute, care se așezau pe umeri.

ADVERTISEMENT

Rochia de mireasă a lui Britney Spears a avut și un voal imens, care nici măcar nu putea fi văzut în întregime din imaginile postate pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Ostajewski (@kevinostaj)


Donatella a vorbit cu un reporter de la Access Hollywood despre rochia pe care a creat-o, dar singurele detalii pe care le-a dat au fost că experiența a fost “foarte amuzantă, cu multe emoții”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Donatella Versace a fost mai vorbăreață atunci când a venit vorba să le transmită un mesaj celor doi care urmau să își unească destinele.

“Le doresc tot ce e mai bun, sunt extraordinari împreună, mă bucur foarte mult pentru ei”, a spus aceasta, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Incident la nunta lui Britney Spears

Evenimentul care trebuia să fie cel mai fericit din viața sa, a fost la un pas să se transforme într-un adevărat eșec și totul din cauza fostului soț al artistei.

Acesta a fost ridicat de oamenii legii după ce a încercat să intre prin efracție în casa lui Britney Spears din Thousand Oaks, California, acolo unde a avut loc și ceremonia de căsătorie.

Britney Spears, primele imagini în rochie de mireasă
Britney Spears și soțul ei. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Bărbatul a susținut că a fost invitat pe fosta lui soție, dar a recunoscut ulterior că voia să blocheze nunta și chiar a avut loc o luptă corp la corp cu bodyguarzi artistei, până ca polițiștii să intervină.

ADVERTISEMENT
Tags: