Life

Bruce Willis, diagnosticat cu demență, bruscat de paparazzi. Cum a reacționat soția actorului: „Nu mai țipați!”

Heming Willis, soția lui Bruce Willis, a transmis un mesaj public pentru jurnaliștii care încearcă să vorbească cu actorul diagnosticat cu demență în public.
07.03.2023 | 11:47
Bruce Willis diagnosticat cu dementa bruscat de paparazzi Cum a reactionat sotia actorului Nu mai tipati
ADVERTISEMENT

De când Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie și, ulterior, cu demență, viața întregii sale familii s-a schimbat radical. Cei dragi încearcă să-l protejeze pe actor de orice factor care l-ar putea stresa, însă acesta a avut parte de o întâmplare supărătoare în public.

Mesajul transmis de Soția lui Bruce Willis după ce actorul diagnosticat cu demență a fost bruscat de jurnaliști în public

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticat anul trecut cu afazie și a fost nevoit se renunțe la actorie, iar de curând, familia a anunțat că starul suferă, de fapt, de demență frontemporală. 

ADVERTISEMENT

De atunci, cei dragi fac tot posibilul pentru a-l proteja pe celebrul actor de tot ce i-ar putea afecta și mai mult starea de sănătate. Totuși, Bruce Willis nu poate rămâne tot timpul în casă, însă atunci când iese este însoțit de cineva.

De curând, starul internațional a fost surprins la o cafenea din Santa Monica, fiind îmbrăcat lejer, în trening, cu un hanorac albastru și o căciulă pe cap. Jurnaliștii s-au apropiat de el și l-au fotografiat, dar gestul nu a fost deloc pe placul soției sale.

ADVERTISEMENT

Heming Willis, mesaj pentru jurnaliști

Astfel, Heming Willis a luat atitudine și, prin intermediul unei rețele sociale, a transmis un mesaj public pentru jurnaliștii care se apropie prea mult de Bruce Willis atunci când îl întâlnesc în spațiul public.

Soția actorului a mărturisit că este oricum destul de dificil să îngrijească un om care suferă de demență, iar faptul că este bruscat de persoane necunoscute, care îi invadează intimitatea, nu este deloc de ajutor pentru ea.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea.

Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru. Vă rog să nu țipați la soţul meu, întrebându-l cum se simte.

ADVERTISEMENT

Nu faceţi asta! Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a transmis Heming Willis, soția lui Bruce Willis.

ADVERTISEMENT