Life

Bucătarul Liviu Dragnea, o amenințare pentru Jamila? „Toată lumea mă etichetează să-mi spună!”

Jamila îl consideră o amenințare pe Liviu Dragnea după ce acesta s-a apucat de publicat rețete de mâncare în mediul online?
09.04.2023 | 12:02
Bucatarul Liviu Dragnea o amenintare pentru Jamila Toata lumea ma eticheteaza sami spuna
Jamila a spus ce părere are despre Liviu Dragnea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra Jamila spune ce părere are despre faptul că Liviu Dragnea și-a făcut canal de la YouTube, unde publică rețete culinare. Multă lume s-a amuzat pe seama acestui subiect, iar fanii au avertizat-o că e în pericol.

Jamila nu îl consideră o amenințare pe Liviu Dragnea

Românii au fost luați prin surprindere după ce Liviu Dragnea a trecut de la politică la mâncare. Fostul lider PSD s-a făcut vlogger culinar și deja a publicat mai multe rețete în mediul online, mândrindu-se cu talentele sale de bucătar.

ADVERTISEMENT

Internetul a fost împânzit cu tot felul de glume și ironii la adresa omului politic. Mulți au avertizat-o pe Jamila, celebra bucătăreasă care i-a învățat pe mulți să de descurce în bucătărie, că ar putea fi detronată în curând.

Din acest motiv, femeia s-a hotărât să ia atitudine. Pe de o parte amuzată, Jamila susține că nu-l consideră pe Liviu Dragnea o amenințare. Deși a ajuns în instanță cu Laura Laurențiu din pricina unei rețete de eclere, susține că este loc pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

„De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete, toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta. Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea.

Nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea. Toți avem dreptul să facem rețete. Fiecare creator de conținut are publicul lui. Așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete. Și să fie cât mai faimos posibil pe YouTube”, a spus Jamila într-un clip publicat pe TikTok. 

ADVERTISEMENT

Un Chef a dat verdictul, Liviu Dragnea nu e priceput la gătit

Cu toate că Jamila îi urează numai de bine, Liviu Dragnea nu pare să fie pe placul specialiștilor. Chef Frandeș a analizat mâncarea de fasole gătită de politician și a dat verdictul: bucătăria nu este cea mai potrivită pentru el.

„În primul rând, tigaia e mică! Fasolea… Nu știu dacă era proaspătă sau congelată. Apoi, sosul de roșii se face separat, cu cimbru, ca să fie aromatizat, iar apoi se pune peste fasole. Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă!

ADVERTISEMENT

Și să pună apa să fiarbă bine! Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”, a dclarat Chef Frandeș, în exclusivitate pentru FANATIK, după ce a văzut cum se descurcă Liviu Dragnea în bucătărie.

ADVERTISEMENT