Life

Bucurie mare pentru Liviu Teodorescu! În familia artistului e sărbătoare

Liviu Teodorescu are motive de sărbătoare! Mesajul emoționant pe care artistul l-a trimis. Are legătură cu fiica cântărețului.
25.11.2023 | 21:53
Bucurie mare pentru Liviu Teodorescu In familia artistului e sarbatoare
E sărbătoare în familia lui Liviu Teodorescu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De când a devenit tătic, viața lui Liviu Teodorescu s-a schimbat radical și totul se învârte în jurul fetiței sale. De curând, artistul a transmis un mesaj emoționant pentru micuța Ecaterina.

Liviu Teodorescu, mesaj emoționant pentru fiica lui

Liviu Teodorescu și soția lui traversează acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. În vara acestui an, cei doi au devenit părinții unei fetițe care le-a schimbat complet prioritățile.

ADVERTISEMENT

Artistul a aflat într-un mod inedit faptul că va deveni tată și încă dinainte ca Ecaterina să vină pe lume, era pregătit. Acum, cântărețul este topit după fetița lui și prețuiește fiecare clipă petrecută împreună.

Sărbătorile sunt cu atât mai speciale, iar în ziua în care creștinii au sărbătorit-o Sfânta Mare Muceniţă Ecaterina, Liviu Teodorescu i-a transmis un mesaj emoționant fetiței sale.

ADVERTISEMENT

„La Mulți Ani, fetița mea frumoasă! Să ne trăiesti cu numele”, a transmis Liviu Teodorescu în mediuln online, acolo unde a publicat și o fotografie de la botezul micuței, în care apare toată familia.

Cum s-a schimbat viața artistului după ce a devenit tată de fată

Liviu Teodorescu a recunoscut în cadrul unui vlog ca de când Ecaterina s-a născut, el și Iulia se concentrează pe nevoile sale și nu apucă tot timpul să se odihnească în timpul nopții.

ADVERTISEMENT

„Este ora 12 noaptea și vrem să ne băgăm la somn. Iulia și Ecaterina s-au uitat la Insula Iubirii în ultimele patru ore, cât eu am fost în studio. Acum ne pregătim să mergem la somn.

Oare o să dormim vreo secundă în seara asta? (…) Practic, toată existența noastră din ultima vreme este, pur și simplu, controlată de faza asta cu râgâitul”, povestea Liviu Teodorescu pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Despre momentul în care a devenit tată, cântărețul a vorbit într-un interviu exclusiv acordat pentru FANATIK.RO în luna iulie a anului 2023. „Suntem copleșiți, este un sentiment uluitor. O vezi în burtică nouă luni.

O vezi crescând, o vezi cum se dezvoltă, dar nu se compară cu realitatea. Este ceva de nedescris! Wow! Am avut sentimente și emoții puternice, este primul nostru copil și nu pot descrie ceea ce simt”, dezvăluia artistul.

ADVERTISEMENT