Sport

Bulgarii l-au taxat pe Gigi Becali înainte de FCSB – CSKA 1948: ”A dat tonul optimismului”

Jurnaliștii bulgari au făcut o analiză înaintea meciului retur FCSB - CSKA 1948 și l-au luat în colimator pe Gigi Becali pentru optimismul arătat.
03.08.2023 | 18:00
Bulgarii lau taxat pe Gigi Becali inainte de FCSB  CSKA 1948 A dat tonul optimismului
Jurnaliștii bulgari au făcut o analiză înaintea meciului retur FCSB - CSKA 1948 și l-au luat în colimator pe Gigi Becali pentru optimismul arătat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei României nici nu concepe ca formația sa să nu se califice, mai ales după victoria din tur cu 1-0, și chiar a glumit că se lasă de fotbal dacă ”roș-albaștrii” sunt eliminați.

Gigi Becali, luat la țintă de bulgari înainte de FCSB – CSKA 1948

Înaintea manșei secunde a întâlnirii FCSB – CSKA 1948, din turul 2 preliminar al Conference League, bulgarii au taxat optimismul exagerat al lui Gigi Becali, însă sunt îngrijorați din cauza accidentărilor din lotul formației sofiote.

ADVERTISEMENT

”CSKA 1948 a pierdut cu 0-1 în primul meci de la Sofia, dar șansele de a merge mai departe rămân, pentru că elevii lui Atanas Ribarski au fost egalii românilor în prima manșă și nu meritau înfrângerea.

Antrenorul nu se va putea baza pe cel mai în formă jucător din sezonul trecut, Ivaylo Chochev. Principalul marcator din sezonul trecut se reface după o accidentare și este aproape pregătit să joace, însă nu va evolua în acest meci. Nici Ryan Bidunga nu va juca, la fel și Nedeliko Piscevic, a cărui accidentare s-a dovedit a fi mai serioasă decât se anticipase.

ADVERTISEMENT

Românii sunt optimiști că partida va fi una ușoară, iar cel care a dat tonul în acest sens este patronul clubului Gigi Becali. Specialiștii români se așteaptă ca Elias Charalambous să facă mai multe schimbări în primul 11. Vlad Chiricheș nu va fi disponibil pentru acest meci, pentru că este în urmă cu antrenamentele”, au scris jurnaliștii de la sportal.bg.

Bulgarii, surprinși că se joacă pe Arcul de Triumf

În avancronica returului, bulgarii s-au arătat mirați că partida se va desfășura pe stadionul Arcul de Triumf și consideră că a fost aleasă această arenă micuță pentru că meciul se va desfășura fără spectatori.

ADVERTISEMENT

”Meciul se va juca pe stadionul Arcul de Triumf din București. În mod curios, arena este destinată în special meciurilor de rugby și este ‘casa’ echipei naționale de rugby a României. Chiar și numele oficial al arenei este ‘Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf’.

Construcția arenei a început în 2019, iar inaugurarea a fost în vara anului 2021. Capacitatea arenei este de puțin peste opt mii de locuri. Întâlnirea dintre FCSB și CSKA 1948 va avea loc fără spectatori, adică exact motivul pentru care românii au dorit ca meciul să se joace pe acest stadion”, a notat sursa citată.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, s-a enervat pentru că jucătorii naționalei de rugby s-au antrenat pe stadionul Arcul de Triumf cu o zi înaintea duelului cu CSKA 1948 Sofia, iar gazonul arată foarte prost.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,20 este cota pentru „FCSB se califică în timp regulamentar” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT