Sport

Situaţie dificilă la FC U Craiova! Jucătorii aduşi în iarnă, plătiţi degeaba şi cu şanse mici să joace în acest sezon! Reacţia clubului. Exclusiv

FC U Craiova are interdicţie la transferuri şi asta pune clubul într-o situaţie complicată. Aurelian Chiţu şi Gabi Enache, aduşi în iarnă, nu pot să fie legitimaţi şi au şanse mici să mai evolueze în acest sezon.
15.03.2022 | 19:03
Situatie dificila la FC U Craiova Jucatorii adusi in iarna platiti degeaba si cu sanse mici sa joace in acest sezon Reactia clubului Exclusiv
Adrian Mititelu, alături de Aurelian Chiţu şi Gabi Enache. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova traversează un moment bun din punct de vedere sportiv, echipa având o serie de rezultate pozitive sub conducerea lui Nicolo Napoli. Însă, din punct de vedere administrativ, lucrurile sunt complicate la echipa olteană.

Situaţie dificilă la FC U Craiova! Aurelian Chiţu şi Gabi Enache, plătiţi degeaba şi cu şanse mici să joace în acest sezon!

Interdicţia la transferuri venită în luna ianuarie de la UEFA a complicat lucrurile. Forul european a sancţionat echipa lui Mititelu pentru restanţe la unii jucători care datează de peste 10 ani, din perioada în care clubul se numea Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

În această iarnă, FC U Craiova i-a semnat pe Aurelian Chiţu şi Gabriel Enache. Deşi au fost prezentaţi oficial şi cei doi se antrenează cu echipa, nu pot fi legitimaţi atâta timp cât interdicţia la transferuri este încă în vigoare.

Din informaţiile FANATIK, Chiţu şi Enache sunt plătiţi doar pentru a se antrena, iar FC U Craiova are termen până pe 5 aprilie să ridice interdicţia la transferuri. Asta în condiţiile în care, cei doi fotbalişti nu vor putea fi legitimaţi după acea dată, chiar dacă sunt jucători liberi.

ADVERTISEMENT

Echipele din Liga 1 nu mai pot legitima jucători cu 6 etape înainte de final! Data limită: 5 aprilie 2022

Conform regulamentelor, echipele nu mai pot legitima jucători, chiar dacă sunt liberi de contract, în ultimele 6 etape. Astfel, sunt şanse mici ca Gabi Enache şi Aurelian Chiţu să prindă minute în actuala stagiune.

Contactat de FANATIK, directorul general al celor de la FC U Craiova, Marcel Puşcaş, a declarat succint că totul depinde de patron: “Această situaţie depinde de momentul în care patronul va vrea să plătească!”, a spus oficialul.

ADVERTISEMENT

Chiţu a refuzat oferta celor de la Dinamo pentru a semna cu FC U Craiova!

Aurelian Chiţu a fost ofertat de Dinamo în această iarnă, însă a ales să dea curs ofertei venite din partea celor de la FC U Craiova. Gabi Enache a evoluat ultima dată în liga secundă din Kazahstan, la Zhetisu Taldikorgan.

Însă, cei doi fotbalişti mai au şanse minime de a evolua în acest sezon. FC U Craiova este în pericol în sezonul viitor dacă interdicţia la transferuri nu este ridicată pentru că nu vor putea prelungi nici contractele scandente în vară ale fotbaliştilor.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani are Gabi Enache
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Aurelian Chiţu
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink