Life

Butonul ascuns care dezgheață parbrizul mașinii în câteva secunde. Mulți șoferi habar n-au că mașina lor e dotată cu așa ceva

Uită de parbrizul înghețat al mașinii! Butonul ”magic” care te va salva de orice bătaie de cap în cele mai geroase dimineți
09.12.2023 | 14:53
Butonul ascuns care dezgheata parbrizul masinii in cateva secunde Multi soferi habar nau ca masina lor e dotata cu asa ceva
Uită de parbrizul înghețat! Trucul care te va salva în diminețile geroase Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru șoferi! De acum încolo, nu va mai fi nevoie ca posesorilor de mașini să le înghețe mâna pe racletă, încercând să dezghețe parbrizul. Există un truc care, pe lângă că este extrem de simplu, îi salvează pe șoferi de disconfortul termic.

Cum se dezgheață parbrizul mașini cu o simplă apăsare de buton

Cel mai mare coșmar al șoferilor în perioada de iarnă este parbrizul înghețat. Peste noapte, temperaturile sunt destul de scăzute, astfel că mulți au parte de surprize mai puțin plăcute la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

Nimic nu este mai stresant decât să dezgheți parbrizul mașinii la prima oră a dimineții. Nimănui nu îi place să îi înghețe mâna pe racletă, în timp ce încearcă să dea toată gheața la o parte pentru a avea vizibilitate la volan.

Pentru toți șoferii pentru care dezghețarea parbrizului este un coșmar, există o variantă salvatoare. Un cont de TikTok specializat în sfaturi pentru șoferi a distribuit un videoclip care va salva timpului și nervii multor posesori de automobile.

ADVERTISEMENT

În loc să petreacă minute bune cu racleta în mână, șoferii pot să se folosească de o funcție pe care o are mașina. Cu o simplă apăsarea de buton, dezghețarea parbrizului se întâmplă ca prin minune.

Uită de dezghețarea clasică cu racleta!

Mai exact, tot ce trebuie să facă posesorii de mașini este să activeze ventilatorul de parbriz. Încet, dar sigur, acesta încălzește geamul pe interior, iar gheața de la exterior se va topi.

ADVERTISEMENT

Secțiunea de comentarii a videoclipului respectiv s-a umplut de reacții din partea șoferilor. Unii dintre ei au recunoscut că pun în aplicare de ani buni acest truc și că funcționează de minune.

În schimb, au fost și șoferi care au rămas impresionați. Au recunoscut că nu știau că ventilatorul de parbriz poate face astfel de minuni. Cei care nu au pus în aplicare acest truc, până acum, s-au arătat extrem de nerăbdători să o facă.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, videoclipul a stârnit și un val de controverse. Șoferii sceptici nu au fost deloc de acord cu acest truc. Ba mai mult, susțin că așa se risipește mai mult combustibil și că preferă să stea câteva minute să dezghețe parbrizul manual.

Șoferii s-au împărțit în două tabere, dar un lucru este sigur. Dacă te numeri printre cei care preferă comoditatea și confortul, acest buton ”magic” va fi salvarea ta în diminețile geroase de iarnă.

ADVERTISEMENT
Tags: