Life

Butonul secret de pe Netflix care îți actualizează contul gratuit. Poate debloca și alte funcții utile pentru abonați

Tasta neștiută de pe Netflix, de mare ajutor contului personal. Îl actualizează și pune la dispoziție și alte funcții importante.
21.12.2023 | 07:40
Butonul secret de pe Netflix care iti actualizeaza contul gratuit Poate debloca si alte functii utile pentru abonati
Tasta neștiută de pe Netflix, de mare ajutor contului personal. Îl actualizează și pune la dispoziție și alte funcții importante. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Butonul secret de pe Netflix care îți actualizează contul gratuit. Poate debloca și alte funcții utile pentru abonați. Află care este modalitatea prin care poți face acest lucru direct la tine acasă, fără să fie nevoie să cheltui bani.

Tasta neștiută de pe Netflix, de mare ajutor contului personal. Îl actualizează și pune la dispoziție și alte funcții importante

Tasta neștiută de pe Netflix care se dovedește a fi de mare ajutor contului personal. Îl actualizează și pune la dispoziție și alte funcții importante. Specialiștii sunt de părere că este o modalitate simplă de a avea acces la trucuri, hack-uri și alte avantaje.

ADVERTISEMENT

Cei care plătesc un abonament lunar se vor bucura când vor afla că de acum înainte pot experimenta lucruri înaintea prietenilor sau a celor din familie. Tot ce trebuie să facă este să caute funcția care se numește „Participare la teste”.

Aceasta este concepută ca o modalitate prin care platforma de streaming testează modificările aduse aplicației. Reprezentanții companiei aleg, ca și alți giganți din domeniul tehnologiei, să facă asta numai pe câteva persoane înainte de a le lansa pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Pentru a avea parte de un cont mult îmbunătățit pe Netflix este de ajuns să te înscri în primul rând la teste. În mod obișnuit, conturile vor fi optate automat pentru Participare la teste. În al doilea rând, trebuie să îți accesezi imaginea de profil.

Aici trebuie să alegi următoarele setări: Account > Settings (Cont > Setări). Optează pentru Participare la teste și asigură-te că este activată caseta. Această deblocare este extrem de utilă, mai ales pentru abonații platformei.

ADVERTISEMENT

Cum se modifică contul de Netflix pentru utilizatori

Spre exemplu, unii utilizatori au confirmat că au testat feed-ul video scurt Fast Laughs prin intermediul participării la aceste teste. Cu toate acestea, e posibil ca nu tot ceea ce vedeți să ajungă în versiunea completă și finală a aplicației.

„Doar un mic procent din ideile noastre se dovedesc a fi câștigătoare în testele A/B. Așa este: în ciuda expertizei noastre vaste, membrii noștri ne anunță, prin acțiunile lor în cadrul testelor A/B, că majoritatea ideilor noastre nu îmbunătățesc serviciul”, a declarat Netflix, conform The Sun.

ADVERTISEMENT

„Construim și testăm sute de variante de produse în fiecare an, dar doar un mic procent ajunge în producție și este implementat pentru cei peste 200 de milioane de membri Netflix din întreaga lume”, au completat reprezentanții platformei.

ADVERTISEMENT
Tags: