Life

Cabral a rămas singur în Dominicană! Andreea Ibacka și copiii lor au plecat: „Stau ditamai animalul cu moacă de milog”

Cabral a rămas singur în Dominicană! Andreea Ibacka și copiii lor au plecat. Care este motivul pentru care ar fi decis acest lucru.
22.09.2022 | 17:33
Cabral a ramas singur in Dominicana Andreea Ibacka si copiii lor au plecat Stau ditamai animalul cu moaca de milog
Cabral a rămas singur în Dominicană! Andreea Ibacka și copiii lor au plecat. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cabral a rămas singur în Republica Dominicană, pentru filmările de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cabral a rămas singur în Dominicană! Mesajul emoționant după ce familia lui a plecat

Cabral Ibacka era fericit la începutul filmărilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici pentru că știa că poate avea familia cu el.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta a fost o condiție pe care atât el, cât și colega de „platou” Adela Popescu au pus-o înainte de a semna contractul și de a pleca în America de Nord.

Totuși, lucrurile nu aveau să fie așa cum și-ar fi dorit cei doi, pentru că, până la urmă, Andreea Ibacka și cei doi copii ai lor au plecat spre casă.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care spunea că este foarte trist și nu are ce să mai facă fiind singur decât să se uite în gol.

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol”, și-a început Cabral mesajul emoționant de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cabral, supărat că a rămas singur în Republica Dominicană

Cabral nu a vrut să spună care este motivul pentru care Andreea Ibacka și copiii săi au plecat spre casă, dar cel mai probabil are legătură cu uraganul Fiona, care a făcut ravagii în această țară.

Cabral spunea că își va ține companie cu o sticlă de gin și speră să nu înceapă să plângă când se va vedea singur.

ADVERTISEMENT

„Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic. O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar.

Așa că dacă nu adorm repede… stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris Cabral pe Facebook.

Și Radu Vâlcan a povestit prin ce au trecut după uraganul Fiona le-a lovit locuința, iar Cabral spunea că au rămas fără curent electric și apă de 30 de ore.

ADVERTISEMENT