Life

Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete. Prezentatorul l-a denigrat în fața telespectatorilor

Cabral a folosit cuvinte dure despe Mihai Bobonete. Prezentatorul TV l-a denigrat în fața telespectatorilor, în direct, la emisiunea ”La Măruță”, de pe Protv.
21.07.2022 | 22:44
Cabral cuvinte dure despre Mihai Bobonete Prezentatorul la denigrat in fata telespectatorilor
Ce a spus Cabral despre Mihai Bobonete. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea ”La Măruță”, Cabral a folosit cuvinte dure la adresa lui Mihai Bobonete. Prezentatorul ”Ce spun românii” i-a uimit pe telespectatori.

Ce a spus Cabral despre Mihai Bobonete în emisiunea ”La Măruță”

Cabral a fost supus probei cu sosurile iuți de către Cătălin Măruță. La un moment dat, a extras un bilețel cu o provocare prin care trebuia să-l descrie pe actorul Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Mai exact, prezentatorul a trebuit să spună trei lucruri/tabieturi enervante la Mihai Bobonete. Fără să stea prea mult pe gânduri, Cabral a răspuns: ”Râgâie, flatulează și nu lasă omul să stea serios niciodată”, spre amuzamentul tuturor.

Aceste spuse ale lui Cabral au venit cu puțin timp înainte ca el să plece în Republica Dominicană și să prezinte ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

De altfel, și aceasta a fost invitată în emisiunea lui Măruță, iar atunci când a extras un bilețel a pronunțat numele Andreei Marin. Actrița nu a dorit să dezvolte subiectul, așa că a preferat să mânânce picant.

Cabral va prezenta alături de Adela Popescu emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Două luni vor sta cei doi colegi de la Protv în junglă și vor lua parte la probele concurenților. Show-ul va fi difuzat pe micile ecrane ale românilor din toamnă. În trecut, a mai fost transmis pe același post.

ADVERTISEMENT

”Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a mărturist Adela Popescu pentru revista VIVA!

ADVERTISEMENT