Life

Cabral, dezvăluire neașteptată despre fiica cea mare. Ce refuză să mai primească Inoke

Cabral, mărturie surprinzătoare legat de fata cea mare. Ce nu mai vrea să ia Inoke de la prezentatorul show-ului Ce spun românii.
04.03.2023 | 16:33
Cabral dezvaluire neasteptata despre fiica cea mare Ce refuza sa mai primeasca Inoke
Cabral, mărturie surprinzătoare legat de fata cea mare. Ce nu mai vrea să ia Inoke de la prezentator. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul moderator de la Pro TV a făcut în urmă cu puțin timp o dezvăluire neașteptată despre fiica cea mare. Ce refuză să mai primească tânăra care a venit pe lume în primul mariaj al vedetei, cel cu Luana Mitran.

Cabral, mărturie surprinzătoare legat de fata cea mare. Ce nu mai vrea să ia Inoke de la prezentator

Cabral a făcut recent o mărturie surprinzătoare despre fata cea mare, Inoke, care a plecat din România după ce a terminat liceul. Tânăra locuiește în Olanda, acolo unde studiază la o facultate de prestigiu și este angajată.

ADVERTISEMENT

De curând, prezentatorul a anunțat că studenta nu mai vrea să ia bani de la prezentatorul show-ului Ce spun românii. Vedeta de la Pro TV a rămas uimit de atitudinea pe care o are fata de când este pe propriile picioare.

„Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis… A fost așa o chestie foarte ciudată, că nu e vorba de bani. 

ADVERTISEMENT

E vorba de momentul la care a ajuns copilul tău: «Măi, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani». Ok, las-o așa. Și după aia îmi scrie: «Nu-mi mai trimite, doar am salariu”, a spus Cabral în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Cabral, mândru de fiica sa cea mare, Inoke

Cabral are toate motivele să fie mândru de fiica sa, Inoke, care este stabilită de aproximativ 2 ani în Amsterdam. Tânăra de 20 de ani este activă pe rețelele de socializare, dar nu dorește să fie persoană publică.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Inoke are o relație foarte bună cu frații mai mici, rodul iubirii dintre tatăl său și actrița Andreea Ibacka. În plus, frumoasa șatenă a contribuit la alegerea numelui surorii sale mai mici, Namiko.

De copil a dat dovadă de maturitate, la numai 4 ani spunându-i mamei sale, Luana Mitran, că vrea să stea departe de micile ecrane. Prezentatorul de la Pro TV și fosta soție i-au respectat decizia încă de atunci.

ADVERTISEMENT

„Ca părinte… nu ai învățător în viață, mai bun, decât propriul copil. Am învățat tot cu ea. De un an… dorul… Pentru un zâmbet de-al ei aș înconjura pământul. Te iubesc, ești perfectă”, a scris jurnalista pe pagina de Facebook în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: