Life

Cabral și Andreea Ibacka și-au înscris fiica la o grădiniță de stat. De ce au luat această decizie

Cabral și Andreea Ibacka își duc fetița la o grădiniță de stat. Motivul pentru care au făcut acest pas pentru Namiko (4 ani).
05.09.2023 | 18:29
Cabral si Andreea Ibacka siau inscris fiica la o gradinita de stat De ce au luat aceasta decizie
Cabral și Andreea Ibacka își duc fetița la o grădiniță de stat. Motivul pentru care au făcut acest pas. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator de la Pro TV și soția sa și-au înscris fiica la o grădiniță de stat. De ce au luat această decizie. Gazda emisiunii Săriți de pe fix a explicat pentru o publicație cum a ajuns la o astfel de concluzie.

Cabral și Andreea Ibacka își duc fetița la o grădiniță de stat. Motivul pentru care au făcut acest pas

Cabral și Andreea Ibacka își duc fetița la o grădiniță de stat. Vedeta de la Pro TV a spus acum care este motivul pentru care a făcut acest pas alături de partenera de viață. Namiko, copila celor doi, va împlini 5 ani în ultima lună din an.

ADVERTISEMENT

Moderatorul și prezentatoarea de la Happy Channel s-au gândit la o instituție de învățământ care să nu fie prea departe de casă. Vedetele au găsit cadre didactice foarte implicate în educarea celor mici. În schimb, acasă sunt ajutați de bunici.

„Am ales o grădiniță din cartier, care are două proprietăți foarte importante: educatori cu experiență, dedicați meseriei lor. Și e aproape de casă. Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic.

ADVERTISEMENT

Și nici nu credem că ajutăm copilul dacă face pe drum trei ore pe zi doar pentru grădi. Și cred că am ales perfect, facem 6 minute cu bicla și Doamna Luiza este fix ce-are nevoie orice copil de vârsta asta sau mai mare!

Cred că le oferim aceleași gânduri pe care orice român normal la cap le transmite copiilor: respectă-i pe alții, respectă-te pe tine, ai grijă de ceilalți și ai grijă și de tine!”, a declarat Cabral Ibacka într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cabral, despre relația dintre Namiko și Tiago

Cabral a răspuns și la o întrebare legată de relația dintre cei doi copii mai mici, Namiko și Tiago, din mariajul cu a doua soție, Andreea Ibacka. Prezentatorul spune că între ei există foarte puțină gelozie și posesivitate.

Micuții sunt curioși și cer multă atenție având în vedere vârstele pe care le au. Acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta de la Pro TV a decis să renunțe la unele proiecte și să se concentreze mai mult pe familie.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Cabral spune că își dorește să stea mai mult cu copiii și să le explice totul pe înțelesul lor. De multe ori le arată tot felul de filmări de pe YouTube și le spune ce sunt oamenii pe care-i văd.

ADVERTISEMENT