News

Cadavrul unui medic din Brașov, descoperit într-o prăpastie din Piatra Craiului. Pistele luate în calcul de anchetatori

07.06.2020 | 11:10
Cadavrul unui medic din Brasov descoperit intro prapastie din Piatra Craiului Pistele luate in calcul de anchetatori
ADVERTISEMENT

Cadavrul unui medic din Brașov a fost descoperit într-o prăpastie din munții Piatra Craiului. Trupul acestuia a fost găsit sâmbătă, într-o zonă greu accesibilă.

Cadavrul unui medic din Brașov, descoperit într-o prăpastie din Piatra Craiului. Pistele luate în calcul de anchetatori

Un medic de 30 de ani din Brașov a fost găsit mort în munții Piatra Craiului. Din primele informații ale anchetei, acesta ar fi văzut în gol 100 de metri.

ADVERTISEMENT

Corpul tânărului Corpul a fost văzut sâmbătă de un turist, sub Vârful Zbirii, într-o zonă de gol alpin. Se pare că medicul s-ar fi prăbușit în gol 100 de metri, după ce s-a apropiat de marginea hăului.

Conform BrasovȘtiri, cadavrul medicului a zăcut câteva zile în prăpastie. Corpul neînsuflețit al medicului brașovean se afla într-un gol sub poteca pe care au trecut foarte mulți turiști.

ADVERTISEMENT

Un echipaj SMURD a intervenit pentru scoaterea cadavrului din zonă

Sursa citată mai notează faptul că salvamontiștii din zonă au cerut ajutorul elicopterului SMURD Târgu Mureș pentru a scoate trupul medicului din prăpastie.

Salvamontiștii din Zărnești au legat cadavrul brașoveanului pentru a putea fi ridicat de elicopter.

ADVERTISEMENT

Apoi, corpul neînsuflețit a fost coborât la baza muntelui, de unde a fost preluat de lucrătorii de la Laboratorul de Medicină Legală Brașov.

În zilele ce urmează se va realiza autopsia pentru a se stabili dacă medicul a căzut sau a fost împins în prăpastie. Totodată, anchetatorii vor stabili dacă medicul a murit după ce a căzut în prăpastie sau corpul neînsuflețit a fost aruncat în hău.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că până la această oră nimeni nu a sesizat vreunei instituții dispariția medicului găsit mort.

ADVERTISEMENT