Fotbal international

Cadou de lux pentru o jurnalistă din Argentina de la un presupus milionar qatarez. Acesta se dădea ziarist. Video

Sofia Martinez (30 de ani), jurnalistă ESPN, a avut parte de cea mai mare surpriză la Campionatul Mondial din Qatar. A fost invitată într-un Lamborghini.
05.12.2022 | 09:46
Cadou de lux pentru o jurnalista din Argentina de la un presupus milionar qatarez Acesta se dadea ziarist Video
O jurnalistă din Argentina, „ofertată” de un qatarez. Sursă foto: captură Instagram
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii trimiși la Campionatul Mondial au parte de tot felul de aventuri și surprize. E și cazul Sofiei Martinez, o jurnalistă din Argentina de la postul ESPN.

Un localnic a încercat să o cucerească pe jurnalista Sofia Martinez cu un cadou de peste 1.000 de euro

Argentiniencele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume, iar un qatarez a încercat orice pentru a-i atrage atenția unei jurnaliste de la ESPN.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a dat și el drept reporter și a invitat-o în bolidul său de lux, un Lamborghini ultimul răcnet. Asta în timp ce era în direct!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Urbana Play 104.3 FM (@urbanaplayfm)

Ba, mai mult, pe locul din dreapta, o aștepta un alt cadou, ambalat frumos și cu fundă, spre uimirea Sofiei Martinez: „E pentru mine?”. Răspunsul a venit imediat: „Da, este al tău!”.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a primit un telefon de ultimă generație, Samsung S22 Ultra, care are un preț de pornire de 1.000 de euro.

Cine este jurnalista Sofia Martinez

Sofia Martinez are 30 de ani și este corespondentă a televiziunii publice din Argentina, a postului ESPN, dar și a programului de radio „Perros de Calle”. Jurnalista din Argentina are deja experiența marilor evenimente și a participat la cele mai importante competiții sportive, inclusiv  Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021.

ADVERTISEMENT

Sofia Martinez este cea care l-a intervievat pe Messi la finalul meciului cu Australia și i-a arătat un video cu bucuria familiei sale după ce a deschis scorul. Reportul este un nume cunoscut în Argentina și are aproape 200.000 de urmăritori pe pagina ei oficială de Instagram.


În tot acest timp, în studio invitații și moderatorii se amuzau deopotrivă și făceau tot felul de glume: „Din acest moment ești urmărită non-stop de guvernul din Qatar”, aluzie la problemele de securitate semnalate de multe țări și riscul la care se expun cetățenii străini aflați la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT
Sofia Martinez, alături de iubitul ei la Doha, în tricourile Argentinei
Sofia Martinez, alături de iubitul ei la Doha, în tricourile Argentinei

Din păcate pentru milionarul din Qatar, Sofia Martinez se află într-o relație cu jurnalistul Diego Leuco, aflat și el la Doha.

ADVERTISEMENT
Tags: