Sport

Cadou special din partea FC U Craiova pentru un suporter din Canada. Video

FC U Craiova i-a pregătit un cadou special unui suporter din Canada! Fanul formației lui Adrian Mititelu a petrecut oltenește în Montreal cu ocazia împlinirii a 50 de ani.
11.09.2023 | 11:06
Cadou special din partea FC U Craiova pentru un suporter din Canada Video
Cadou special din partea lui FC U Craiova pentru un suporter din Canada. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Unul dintre suporterii lui FC U Craiova 1948 din afara granițelor țării a avut parte de o surpriză specială la aniversarea a 50 de ani. Adrian Mititelu și jucătorii grupării din Bănie i-au transmis urările lor, iar Petroniu Muscalenco a rămas uimit când a văzut videoclipul pregătit de olteni.

Cadou special pentru un suporter FC U Craiova 1948 din Canada: „Iubește echipa necondiționat”

FC U Craiova 1948 s-a revenșat în fața propriilor suporteri pe stadionul „Ion Oblemenco” după seria de înfrângeri din SuperLiga și a spulberat-o pe Farul cu 4-0. Totuși, gruparea din Bănie încă își caută un antrenor principal în pauza competițională și speră să continue să adune puncte în campionat.

ADVERTISEMENT

Jucătorii grupării din Bănie se pregătesc intens pentru derby-ul cu Dinamo București, însă după sfârșitul ședințelor de antrenament și-au făcut timp liber pentru a-i ura un călduros „la mulți ani” lui Petroniu. Acesta este unul dintre cei mai înfocați suporteri ai celor de la FC U Craiova 1948, însă este departe de Oltenia.

Petroniu Muscalenco este stabilit în Montreal și a serbat oltenește în Canada cu ocazia împlinirii a 50 de ani. Acesta a avut parte și de o surpriză din partea celor de la FC U Craiova. Gruparea din Bănie i-a pregătit urări speciale cu ocazia aniversării sale.

ADVERTISEMENT

„O surpriză specială pentru unul dintre suporterii noștri care iubește echipa necondiționat și locuiește în Montreal, Petroniu Muscalenco. Pe 4 septembrie, Petroniu a împlinit vârstă de 50 de ani, iar noi, FCU Craiova 1948 ne-am gândit să îi oferim urările noastre care să îl facă să se simtă și mai aproape de noi, chiar dacă este pe alt continent de foarte mult timp.

Redăm bucuria integrală a surprizei, dar și câteva imagini de la petrecerea oltenească de la Montreal.
Mulțumim că ești alături de noi, Petroniu!”, se arată în postarea celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, mesaj pentru suporterul din Canada: „Unul dintre cei mai apropiați fani, suntem mândri de asta”

Aurelian Chițu, Dragoș Albu, Wiliam Baetan, Yassine Bahassa, Juan Bauza și Sidibe au avut mesaje pentru Petroniu. Adrian Mititelu îi mulțumește suporterului din Canada pentru toată afecțiunea pentru FC U Craiova 1948 de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

„La mulți ani, Petroniu! Suntem alături de tine, împlinești o vârstă foarte frumoasă. Ești unul dintre cei mai apropiați fani ai echipei și suntem mândri de asta. Chiar dacă ești acolo în Canada, știu că ai fost alături de noi la momentele bune, cât și cele mai grele.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumim mult pentru atașament și își dorim tot ce e mai bun pe lumea asta. Te îmbrățișăm cu drag și îți spunem din suflet la mulți ani, Petroniu”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT