Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sfatul lui Gigi Becali pentru Adrian Mititelu cu care l-a distrus pe Hagi cu 4-0: “Așa bătea și pe Rapid”

Gigi Becali l-a ajutat pe Mititelu să câștige duelul cu Hagi. Patronul celor de la FCSB a avut o observație tactică la adresa oltenilor care s-a dovedit a fi decisivă în victoria contra Farului.
07.09.2023 | 11:50
Sfatul lui Gigi Becali pentru Adrian Mititelu cu care la distrus pe Hagi cu 40 Asa batea si pe Rapid
SFATUL lui Gigi Becali pentru Adrian Mititelu cu care L-A DISTRUS pe Hagi cu 4-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a făcut spectacol în duelul cu Farul. Oltenii au câștigat cu un surprinzător 4-0 și au ajuns la 9 puncte în clasament. Gigi Becali a contribuit decisiv în victoria lui Mititelu. Achim a fost reintrodus în echipă la sugestia patronului de la FCSB, iar Craiova a arătat mai puternică ca oricând.

Becali, sfaturi pentru FCU Craiova

“Am văzut Farul, da. M-a surprins diferența de scor. Dar ca să câștige Mititelu nu era ceva imposibil pentru că echipa lui Gică are o cădere, e ceva de eu nu pot să-mi dau seama. Gică știe. Plus asta, lui Mititelu i-am transmis eu.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât Achim nu e în teren, e vai de capul lui. Juca cu Achim la mijlocul terenului. A făcut el o invenție, l-a luat p-ăla din partea dreaptă Baeten l-a făcut mijlocaș central, niște inveții el. Joacă cu Achim, echipa n-are nicio valoare fără Achim”, a declarat Gigi Becali

Vicotria celor de la FCU Craiova a reprezentat și înfrângerea cu numărul patru a celor de la Farul în Liga I. Echipa lui Hagi are 4 meciuri pierdute în ultimele 5 etape, este eliminată din Europa și ocupă abia poziția a 9-a în clasamentul Ligii I. Pentru Farul, urmează duelul direct cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Farul și FCU sunt la egalitate de puncte

“Achim e la Craiova cum e Șut la FCSB. I-am transmis să îl bage pe Achim, dacă juca cu Achim cu Rapid îi bătea și pe Rapid. Mititelu nu se retrage. Acolo și când se scoală fotbaliștii trebuie să îi spună ora. Și la mic dejun, ouă dacă sunt de prepeliță sau de găină.

Acolo el comandă și nu suflă nimica. În tot fotbalul din lume e așa, cine pune banii decide. Normal că nu o să spui la PSG. Miliardarul ăla nu are ce să zică. Acolo pe oricine bagi e fotbalist, a dat pe el sute de milioane. Și nu îl doare pe el sufletul că are o mie de miliarde, bagă un miliard la fotbal și nu îl interesează.

ADVERTISEMENT

Vrea să câștige, râde, se distrează. La noi, 1 milion de euro, 2, 3, 5, te doare inima. Spune-mi tu mie o echipă a primăriei care se bate la titlu. La play-off se poate mai mult nu. Ce să facem, asta e treaba”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT

Sfatul lui Becali pentru Mititelu