Life

Cadoul șocant primit de o profesoară de la părinții elevilor. Cum a reacționat 

Darul neașteptat primit de un cadru didactic. Cum au reușit părinții elevilor să o uimească în preajma sărbătorilor de iarnă.
29.12.2022 | 15:09
Cadoul socant primit de o profesoara de la parintii elevilor Cum a reactionat
Darul neașteptat primit de un cadru didactic. Cum au reușit părinții elevilor să o uimească. Sursa foto: TikTok. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cadoul șocant primit de o profesoară de la părinții elevilor săi. Cum a reacționat tânăra când a deschis ambalajul frumos și colorat în ton cu Crăciunul și când a văzut ce conține, de fapt, darul pregătit cu mare atenție.

Darul neașteptat primit de un cadru didactic. Cum au reușit părinții elevilor să o uimească

O profesoară a avut parte de o surpriză complet neașteptată când a desfăcut cadoul primit în dar de la părinții elevilor săi. Tânăra le-a arătat celor care o urmăresc pe TikTok ce a găsit în interior. Cum au reacționat ceilalți.

ADVERTISEMENT

„Acesta este bonusul meu de Crăciun”, a spus cadrul didactic pe social media unde a precizat că a primit un test Covid care se poate găsi la orice magazin în ziua de azi.

„Sunt foarte confuză. Este cumva o glumă de Crăciun?”, a continuat profesoara de arte care nu se aștepta la o asemenea „surpriză”.

ADVERTISEMENT

Femeia a rămas surprinsă de ideea părinților elevilor ei, clipul său adunând foarte multe reacții din partea internauților. De altfel, foarte mulți profesori au dezvăluit care au fost cele mai șocante daruri primite.

Comentariile primite de profesoară pe TikTok

Unii au declarat că nu au nicio așteptare în perioada Crăciunului, în timp ce alții au mărturisit că au avut la rândul lor parte de daruri nepotrivite. Printre acestea se numără cupoane la o spălătorie auto sau cacao cu lapte.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut cei de la muncă ne-au servit cacao fierbinte care a rămas de la un eveniment pentru copii”, „Ei bine, acum mă simt destul de bine în privința cuponului meu gratuit de la o spălătorie auto!”. 

„Predau de 27 de ani și nu am primit niciodată un cadou de la școală, dar acum sunt oarecum recunoscător pentru asta”, „Tocmai am primit un parasolar cu sigla districtului”.

ADVERTISEMENT

„Cel puțin era împachetat. Eu l-am găsit în cutia poștală”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor de pe TikTok.

ADVERTISEMENT
Tags: