Sport

Calculele lui Gigi Becali înainte de Rapid – FCSB: ”Matematica e matematică, dar ce se preconizează e că Dumnezeu vrea cu noi acum”

După victoria lui FCSB împotriva Petrolului, scor 1-0, Gigi Becali a analizat în direct lupta cu Rapid pentru câștigarea campionatului.
04.03.2024 | 00:25
Calculele lui Gigi Becali inainte de Rapid  FCSB Matematica e matematica dar ce se preconizeaza e ca Dumnezeu vrea cu noi acum
Calculele lui Gigi Becali pentru câștigarea campionatului. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat în fața Petrolului, scor 1-0, și așteaptă înfruntarea cu Rapid, din ultima etapă a campionatului regulat. Elevii lui Charalambous au 64 de puncte acumulate până acum, în timp ce giuleștenii au strâns 51 de puncte, dar au un meci mai puțin disputat.

Gigi Becali, înainte de Rapid – FCSB: ”Eu v-am zis că o să fie vreo 16 puncte diferență”

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu și crede că echipa sa va intra cu 16 puncte avans în play-off. Acest lucru este possibil doar dacă giuleștenii vor pierde ultimele două partide din sezonul regulat, cu Universitatea Craiova și FCSB.

ADVERTISEMENT

”Pe Ovidiu Popescu îl mutăm peste tot ca să-și revină. Poate să joace în locul lui Ngezana cu Rapid. A fost un meci în care mi-a plăcut. Îl punem în toate pozițiile ca să avem 14 puncte diferență.

Atât avem înainte de Universitatea Craiova – Rapid. Eu v-am zis că o să fie vreo 16 puncte diferență față de Rapid. Eu cred că bate Craiova mâine, și batem și noi Rapidul.

ADVERTISEMENT

Pot să fie și 7 puncte diferență, nu se discută titlul pentru că avem echipă valoroasă. De jucat, se joacă. Matematica e matematică, asta nu putem să contrazicem.

Dar având în vedere că și dacă luăm evoluția lor cu Petrolul, ce am jucat noi cu Petrolul, ce a jucat Petrolul cu Craiova, ce am jucat noi cu Craiova…

ADVERTISEMENT

Dacă vrea Dumnezeu, putem să luăm campionatul și cu 12 puncte înjumătățite, și cu 15. Dacă vrea Dumnezeu, face El ce vrea. Dar ce se preconizează e că Dumnezeu vrea cu noi acum”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali mută în linia de mijloc înainte de Rapid – FCSB

După ce a analizat evoluția lui Baba Alhassan din partida FCSB – Petrolul 1-0, Gigi Becali a dezvăluit și cine va intra din primul minut etapa viitoare, cu Rapid.

ADVERTISEMENT

”Ei spun că atacă mai mult Baba Alhassan. Eu spun invers, eu zic că este mai bun Lixandru, chiar dacă nu dă gol, pentru că el se consemnează și joacă repede. Dar dacă eu sunt convins de ceva și sunt convins acum că Lixandru este mai bun pentru a juca titular, cu el vom juca”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT