Sport

Gigi Becali mută în linia de mijloc la Rapid – FCSB: “Meme și Charalambous zic că Alhassan e mai bun, dar eu m-am convins”

FCSB s-a impus în partida cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, în etapa 29 din SuperLiga. Elevii lui Charalambous așteaptă meciul cu Rapid, din ultma rundă a campionatului regulat.
03.03.2024 | 23:44
Gigi Becali muta in linia de mijloc la Rapid  FCSB Meme si Charalambous zic ca Alhassan e mai bun dar eu mam convins
Ce a spus Gigi Becali înainte de Rapid - FCSB. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat toate cele trei puncte puse în joc în meciul cu Petrolul, după ce a reușit să învingă cu 1-0. Clubul roș-albastru așteaptă să întâlnescă Rapid, în etapa cu numărul 30 din SuperLiga.

Gigi Becali mută în linia de mijloc la Rapid – FCSB: ”Nu sunt orice alt patron de echipă”

La finalul mecului dintre FCSB și Petrolul, Gigi Becali a analizat evoluția lui despre Baba Alhassan și a anunțat cine va juca la mijlocul terenului în partida cu Rapid.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu membrii echipei și am zis că acesta este un meci mai ușor și trebuie să vedem cine este mai bun să joace lângă Sut. În meciul trecut, a fost foarte bun Baba Alhassan.

Acum ne-am dat seama că este mai bun Lixandru să joace. Ei spun că atacă mai mult Baba Alhassan. Eu spun invers, eu zic că este mai bun Lixandru, chiar dacă nu dă gol, pentru că el se consemnează și joacă repede.

ADVERTISEMENT

Dacă joci repede, nu trebuie să dai gol, trebuie să dea gol atacantul. Eu zic că este mai bun. Ei zic că Baba Alhassan este mai bun pe atac. Fac ca ei. În multe cazuri și chiar de cele mai multe ori, fac ca ei, dacă îmi convine ce spun.

Dar dacă eu sunt convins de ceva și sunt convins acum că Lixandru este mai bun pentru a juca titular, cu el vom juca. Eu sunt Becali, nu sunt orice alt patron de echipă, nu se compară. Eu pot să zic cu cine să se joace”, a declarat Gigi Becali, după FCSB – Petrolul 1-0.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, înainte de Rapid – FCSB: ”Sunt mulți suporteri care așteaptă partida. Mai mulți ai noștri”

Florinel Coman nu crede că partida cu Rapid, din etapa 30 a SuperLigii, este una care îi poate asigura lui FCSB câștigarea campionatului, deoarece punctele se înjumătățesc înainte de prima etapă din play-off.

”Nu vedem cu adevărat unde suntem în meciul cu Rapid. Punctele se vor împărți, da, însă nu ne arătăm adevărata valoare cu Rapid. E un derby pe care îl așteaptă toată lumea, sunt mulți suporteri, mai mulți ai FCSB-ului. 

ADVERTISEMENT

E un avantaj că jucăm pe Arena, pentru că jucăm toate meciurile de acasă aici. Derbyurile ca acestea se joacă pe stadioane mari”, a declarat Florinel Coman.

ADVERTISEMENT