Sport

Calificarea, prioritate zero pentru FCSB! Anuntul lui Gigi Becali inaintea derby-ului cu Rapid: “Norocul lor!”

Gigi Becali, patronul FCSB, e gata să sacrifice rezultatul în derby-ul cu Rapid pentru returul cu georgienii de la Saburtalo din preliminariile Conference League.
23.07.2022 | 10:34
Calificarea prioritate zero pentru FCSB Anuntul lui Gigi Becali inaintea derbyului cu Rapid Norocul lor
Gigi Becali ar putea să obțină peste 10 milioane de euro din calificarea în grupele Conference League. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB își linge rănile după rușinea din Georgia și se află înaintea unui meci de „foc” cu Rapid în Giulești. Gigi Becali nu e însă interesat de rezultatul partidei.

Gigi Becali a făcut strategia pentru meciul cu Rapid. Câți jucători va odihni FCSB: „Norocul lor”

Gigi Becali a transmis un mesaj clar către echipă înainte de derby-ul Rapid conform sport.ro„Nu știu, la meciul ăsta va trebui să odihnim 3-4 jucători. Norocul Rapidului… Noi o să odihnim 3-4 jucători, dar o să joace Oaidă, el e jucător consacrat, e fotbalist. Nu știu cum va fi. Nu sunt așa focusat pe meciul cu Rapid… Pe noi ne interesează calificarea. Nu avem bani, nu mergem mai departe”.

ADVERTISEMENT

Becali a vorbit despre obiectivul principal al FCSB în exclusivitate pentru FANATIK încă de pe data de 15 iunie: „În Conference League mă interesează banii. Vreau să ajungem în faza grupelor pentru că asta îmi aduce 10-12 milioane de euro. Acesta este obiectivul, să jucăm în faza grupelor pentru că asta ne aduce bani. 

Avem șanse mari să prindem grupele. Nu mă interesează acum cu cine am căzut că nu trebuie să mai avem probleme în turul doi preliminar. Dar e important să ajungem în grupe”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede în continuare în calificare în Conference League: „Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia”

Gigi Becali consideră că FCSB va reuși să treacă de Saburtalo Tbilisi, însă nu prea are speranțe pentru grupele Conference League: „E 1-0, aia e echipă să ne bată? Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia, dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5, ne facem de râs”. 

Omul de afaceri nu a revenit la sentimente mai bune și a vorbit din nou despre retragerea de la FCSB: „Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii, fac tot posibilul să-mi scot banii”, a declarat Gigi Becali, conform as.ro.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Florin Tănase în impas? „Și-a dat seama că a greșit când a semnat cu italianul”

FANATIK a anunțat în exclusivitate salariul uriaș pe care Florin Tănase îl poate avea la Shanghai Port, însă deocamdată negocierile sunt blocate de impresarul italian: „L-am sunat și l-am întrebat cum întărim lotul. Care copii? Musi te-a oprit pe tine să joci fotbal? Tănase vrea să plece, dar a greșit-o.

Un impresar a negociat, el a vrut să fie corect și l-a sunat pe impresarul din Italia, i-am dat și italianului hârtie… sunt combinații între impresari, echipe. Și-a dat seama și Tănase că a greșit, mai ales când a semnat cu italianul. S-a încurcat singur”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a atacat din nou pe Denis Haruț: „Ce e pe partea dreapta?”

Gigi Becali este extrem de nemulțumit de evoluția lui Denis Haruț, pe care îl critică din ce în ce mai des: „Haruț ce e pe partea dreaptă? Ce e el? Haruț zice că e fundaș. Păi, bun, eu știu că fundașul atacă adversarul. El, ta, ta, ta, ta, pași în spate, pași în spate. Păi, ce faci, mă? Atacă, mă, adversarul! Tu îl lași pe ăla ca să paseze și să dea gol, sau ce?

Ce să-i facă el, antrenorul, lui Haruţ, de exemplu? Haruţ, când îi vine un adversar, în loc să-l atace el se duce în centrul careului, îl lasă pe Dawa care e fundaş central. Păi Haruţ în loc să-l atace face paşi înapoi vreo 10 metri. Atunci fă paşi înapoi până în poartă. Ce poate să-i facă?”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „1x și sub 4,5 goluri” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT