Sport

Gigi Becali, hotărât să stopeze finanțarea la FCSB: „Am băut gaz? La revedere cu fotbalul!”

Gigi Becali (64 de ani) nu renunță la ideea de a-și vinde toate vedetele de la FCSB și de a se retrage din fotbalul de înaltă performanță. Omul de afaceri a avut o nouă ieșire nervoasă după remiza cu U Cluj.
18.07.2022 | 12:27
Gigi Becali hotarat sa stopeze finantarea la FCSB Am baut gaz La revedere cu fotbalul
Gigi Becali continuă să amenințe că se retrage de la FCSB. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a început sub așteptări noul sezon de SuperLiga. În runda inaugurală, vicecampioana a făcut doar 1-1 în compania nou-promovatei Universitatea Cluj. Rezultatul l-a dezamăgit atât de tare pe Gigi Becali, care nu crede că echipa sa mai poate perfromanțe și tocmai de aceea vrea să pună stop finanțării.

Gigi Becali nu dă înapoi. N-are de gând să o mai finanțeze puternic pe FCSB: „Ne distrăm, dar nu pe banii mei”

Imediat după meci, Becali și-a „mitraliat” jucătorii și a anunțat că se gândește să nu mai bage bani la FCSB. Latifundiarul din Pipera nu și-a schimbat părerea nici la aproximativ 12 ore de la ultimul fluier al lui Marian Barbu.

ADVERTISEMENT

„Vând jucătorii cu salarii mari, ca să-mi scot banii, și după aia ne distrăm. Ne distrăm, dar nu pe banii mei. Ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii de la sponsori. Nu ne mai distrăm pe banii lui Becali, să dau banii la jucătorii care mănâncă bătaie de la Universitatea Cluj.

Lasă, că noi jucăm cu Universitatea Cluj, suntem vedete noi. Tănase zice că n-avem lot. Ce lot n-avem, mă? Tu în prima repriză n-ai atins mingea!

ADVERTISEMENT

Ce cauți să driblezi? Cum vrei să driblezi, când ăia au agresivitate. Ce driblezi? Pasează, mă, mingea, că nu mai pot să te faulteze. Eu nu tai salarii, eu pot să vând jucătorii.

Mai am doi-trei jucători, cărora la anul termină contractul. La revedere și am terminat bâlciul! Eu, să mai aduc jucători? Am băut gaz? La revedere cu fotbalul!

ADVERTISEMENT

Aaa, dacă scoteam banii, da. Dar, altfel, care e logica? Nu prea văd cum să ne calificăm în grupele Conference League. N-ai cum, dacă dormi pe teren. Noi dormim pe teren”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

De ce nu mai merge Gigi Becali la echipă: „Îi beștelesc la TV”

Ciprian Marica nu crede în intențiile lui Gigi Becali de a renunța la FCSB și l-a sfătuit pe finanțator să meargă la echipă pentru a avea discuții cu fotbaliștii. Omul de afaceri nici nu ia în calcul această variantă și a explicat și care este motivul.

ADVERTISEMENT

„N-am de ce să mă duc, Ciprian. Am și eu o vârstă. Păi ce, sunt la grădiniță? Îi beștelesc la TV! Plus că baza (n.r. – comuna Berceni) e foarte departe de mine. Fac o grămadă până acolo. D-aia nici nu mă duc la biserică acolo. Că fac Sf. Liturghie acolo în fiecare, dar nu mă duc, că e departe”, a adăugat latifundiarul din Pipera.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: