Life

Călin Geambaşu, reacţie dură după moartea lui Arşinel: “S-a legat cu lanţuri de scaun şi poziţie, pozând în victima sistemului”

Călin Geambașu a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa lui Alexandru Arșinel, care a murit joi seară.
29.09.2022 | 21:46
Calin Geambasu reactie dura dupa moartea lui Arsinel Sa legat cu lanturi de scaun si pozitie pozand in victima sistemului
Călin Geambașu, mesaj dur după moartea lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Călin Geambașu a avut o reacție dură, joi seară, pe pagina sa de facebook, la scurt timp după ce s-a aflat că Alexandru Arșinel a murit. Artistul l-a atacat pe marele actor.

Călin Geambașu, mesaj dur la adresa lui Alexandru Arșinel, după moartea marelui actor

Călin Geambașu a scris că Alexandru Arșinel a refuzat să-și asume vârsta și că ”s-a legat cu lanțuri de scaun și poziție” pentru a-și păstra funcția de director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, ”pozând în victima sistemului la peste 80 de ani”, atunci când a fost înlocuit printr-o decizie a primarului general, Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

”Păcat. Unii oameni, rămași captivi în amintirea altor vremuri, refuză să-și asume vârsta biologică și evoluția vieții, ajungând să dispară trași în jos de propriile ancore…

La peste 80 de ani, regretatul Alexandru Arșinel voia să fie în continuare director la Teatru, în loc să-și onoreze retragerea și bine meritata pensionare, după o carieră strălucită, cu multe roluri ce au bucurat o țară întreagă…

ADVERTISEMENT

Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc. S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în “victima sistemului” la peste 80 de ani…”,  a scris Călin Geambașu pe facebook.

Călin Geambașu, despre Alexandru Arșinel: ”Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte”

Artistul a mai notat și că Alexandru Arșinel nu ar fi trebuit să se lupte cu Primăria Capitalei pentru funcția din care a fost înlocuit, ci să se bucure de viață alături de copii și de nepoți.

ADVERTISEMENT

”Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte a întregii sale vieți plină de realizări, povestind nostalgic și voios alături de copii și de nepoți. Chiar fabulând sau exagerând. Ar fi fost permis din partea unui actor renumit ca el. I-ar fi făcut bine. Nicidecum o luptă cu Primăria…

Alexandru Arșinel ne va rămâne tuturor în amintire prin multele roluri haioase pe care le-a interpretat și cu care ne-a amuzat plăcut. Îi mulțumim! Drum lin!”, a mai scris Călin Geambașu.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a murit joi seară la vârsta de 83 de ani. Era internat de mai bine de o săptămână la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar din Capitală.

ADVERTISEMENT