News

Camion blocat în asfalt pe un drum proaspăt reabilitat, în Sibiu. „Cine putea şti că se va întâmpla aşa ceva?”

Camionul cântărea aproximativ 30 de tone. Asfaltul a fost refăcut, recent, de către o firmă contractată de autoritățile locale.
08.08.2023 | 11:50
Camion blocat in asfalt pe un drum proaspat reabilitat in Sibiu Cine putea sti ca se va intampla asa ceva
Camion blocat în asfalt pe un drum proaspăt reabilitat. Sursa foto: Facebook Cisnadia Adevarata
ADVERTISEMENT

Camion blocat în asfalt pe un drum proaspăt reabilitat. Incidentul s-a produs în orașul Cisnădie din județul Sibiu, acolo unde camionul care cântărea aproximativ 30 de tone, fiind încărcat, a rămas cu roțile suspendate.

Camion blocat în asfalt pe un drum proaspăt reabilitat

Strada se află în zona parcării pieței din localitate și s-ar fi rupt deoarece una dintre traverse a cedat, potrivit primarului orașului Cisnădie, Gheorghe Huja. Mai multe imagini cu respectivul camion suspendat au apărut în mediul online, stârnind un val de reacții.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului, primarul a transmis pentru presa locală faptul că situația nu avea cum să fie anticipată. „În zona respectivă este parcarea pieţei. Parcarea s-a construit peste râu, cu traverse de beton.

În momentul în care camionul, care avea 30 de tone, a trecut în zonă, una dintre traverse a cedat şi s-a rupt. Cine putea şti că se va întâmpla aşa ceva?” a transmis primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja, potrivit Sibiu100.ro.

ADVERTISEMENT

Edilul localității spune că astăzi încep alte reparații în locul în care s-a produs incidentul, asta după ce strada abia fusese reabilitată. Asfaltul a fost refăcut, recent, de către o firmă contractată de autoritățile locale.

„O să vină o firmă să repare, am vorbit deja şi se va remedia situaţia. Este o chestiune de câteva zile. Oricum, nu se putea trece pe acolo. Strada este în lucru, iar parcarea nu era funcţională.

ADVERTISEMENT

Lucrările erau gata în proporţie de 90%. Eu practic aş fi putut da voie să se treacă pe acolo, puteam rezolva cu nişte panouri de ocolire, dar dacă am găsit societate care să repare, mâine o să vină să remedieze”, a adăugat primarul.

Un primar din Argeș a scos băncile din fața porților oamenilor

O situație atipică a fost semnalată, în luna iunie, într-o localitate din județul Argeș. Primarul din comuna Lunca Corbului a reușit să stârnească idignarea locuitorilor, după ce a hotărât să scoată băncile amplasate în fața porților oamenilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, edilul a tăiat cu flexul băncile, iar cetățenii i-au criticat decizia. Ei susțin că în localitate există alte probleme prioritare. Pe de altă parte, primarul spune că a fost nevoit să ia această decizie după sesizările unui localnic nemulțumit că nu poate trece cu utilajele, din cauza băncilor, pentru a merge la câmp.

 

ADVERTISEMENT
Tags: