Sport

Campioni cu CFR Cluj, Andrei Burcă și Adi Păun au vândut abonamente cu autograf. Ce surpriză le-au pregătit fanilor. Foto

Campioana României a pus în vânzare abonamente pentru viitorul sezon. Fanii care le-au achiziționat azi au avut surpriza ca acestea să le fie înmânate, cu autograf, de Andrei Burcă și Adi Păun.
30.06.2022 | 20:32
Campioni cu CFR Cluj Andrei Burca si Adi Paun au vandut abonamente cu autograf Ce surpriza leau pregatit fanilor Foto
Adi Păun și Andrei Burcă le-au vândut fanilor CFR-ului abonemante pentru noul sezon
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este în top și la numărul de abonați. În sezonul precedent ardelenii s-au plasat pe locul secund la numărul de abonamente vândute. Oficialii campioanei le-au pregătit fanilor care au trecut, azi, pragul Fan Shop-ului, mai multe surprize.

Andrei Burcă și Adi Păun vând bine

Două dintre vedetele campioanei CFR Cluj, Andrei Burcă și Adi Păun, le-au vândut fanilor abonamente pentru viitorul sezon, în care gruparea feroviară țintește al șaselea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT

Cei doi fotbaliști au petrecut o oră în Fan Shop-ul clubului, iar suporterii care au achiziționat abonamente în intervalul de timp în care Burcă și Păun au fost la fața locului, au avut parte de numeroase surprize.

Au avut ocazia să primească autografe de la cei doi și chiar să se fotografieze cu aceștia. În plus, toate abonamentele vândute de Burcă și Păun au beneficiat de o reducere de 20% reducere din preț.

ADVERTISEMENT

Clubul din Gruia a mai anunțat cu acest prilej că vechii abonați, suporterii premium, cei care și-au achiziționat pachete pentru play-off, elevii, studenții și pensionarii beneficiază în continuare de reducerile aferente fiecărei categorii.

CFR Cluj debutează săptămâna viitoare în noua ediție a Ligii Campionilor

Săptămâna viitoare CFR Cluj debutează în noua ediție a Ligii Campionilor. Vișiniii dispută manșa întâi din primul tur preliminar al întrecerii continentale ”Regină”.

ADVERTISEMENT

Pyunik Erevan este primul adversar al feroviarilor, iar trupa lui Dan Petrescu pornește favorită. Prima partidă este programată marți, 5 iulie, de la ora 19:00, o săptămână mai târziu fiind programat returul.

Între cele două manșe, CFR Cluj își poate trece în palmares un nou trofeu intern. Pe 9 iulie ardelenii vor întâlni, la Arad, deținătoarea Cupei, Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe își vor disputa cu această ocazie primul trofeu al noului sezon, Supercupa României. Acela va fi primul meci din România care va beneficia de arbitraj video.

ADVERTISEMENT
Tags: