Fotbal international

Campioni mondiali și la înjurături! Jucătorii Argentinei au scandat insulte la adresa jurnaliștilor chiar în zona media. Video

Campionii mondiali s-au dezlănțuit la finalul meciului cu Franța, însă oferă din nou o imagine revoltătoare și înjură jurnaliștii într-un cântec.
19.12.2022 | 19:10
Campioni mondiali si la injuraturi Jucatorii Argentinei au scandat insulte la adresa jurnalistilor chiar in zona media Video
Campionii mondiali au oferit 3 momente revoltătoarea după finala cu Franța. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După imaginile descalificante din vestiarul Argentinei, jucătorii „pumelor” au continuat petrecerea cu injurii la adresa jurnaliștilor care au criticat naționala la Campionatul Mondial.

Jurnaliștii, înjurați ca la ușa cortului de jucătorii din naționala Argentinei

Fotbaliștii din naționala Argentinei au inventat un cântec pentru jurnaliști după finala Campionatului Mondial cu Franța. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

„Susține echipa națională, susțineți-i până la moarte pentru că eu iubesc Argentina, pentru că e o emoție pe care o port în inima mea. 

Și nu-mi pasă ce spun curvele alea de jurnaliști!”, sunt versurile dedicate de fotbaliști celor care i-au adus în atenția fanilor și i-au făcut celebri în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Argentinei, lipsă de fair-play și față de Olanda și finalista Franța

Jucătorii argentinieni s-au bucurat ostentativ la penalty-uri după eliminarea Olandei în sferturile de finală. Fotbaliștii sud-americani au trecut prin fața lor, le-au scos limba și le-au arătat tot felul de semne.

Ba, mai mult, Lionel Messi l-a făcut prost în fața jurnaliștilor pe Weghorst, eroul „Portocalei Mecanice” și a refuzat să dea mâna cu el: „Ce te uiți, prostule?”, i-a transmis acesta.

ADVERTISEMENT

La finala Campionatului Mondial, Emiliano Martinez a oferit două momente lipsite de fair-play. A luat trofeul pentru cel mai bun portar al turneului final și l-a pus într-o zonă intimă, arătând spre public: „Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, și-a explicat apoi gestul.

Apoi, în vestiar, Martinez i-a dedicat o melodie starului naționalei Franței: „Un minut de liniște pentru Mbappe care e mort”, spre amuzamentul celorlalți coechipieri.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Argentinei, cântec despre războiul cu Anglia pentru Insulele Falkland

Jucătorii Argentinei nu i-au uitat nici pe englezi și pe ceilalți rivali după finala câștigată împotriva Franței și le-au dedicat un alt cântec.

„Brazilienilor, ce s-a întâmplat?/ Așa sunt eu, sunt argentinian, nu voi uita f*tuții de englezi în Insulele Falkland/ Așa sunt eu, vă încurajez/ Eu urmez Argentina peste tot”, sunt o parte din versurile cântate de campionii mondiali din Qatar.

ADVERTISEMENT
Tags: