Fotbal international

De ce s-au bucurat Leo Messi și colegii săi chiar în fața olandezilor după victoria la lovituri de departajare. Imaginile care clarifică totul. Video

Lionel Messi și coechipierii săi au stârnit ample reacții după ce s-au bucurat în fața olandezilor. Doar că nici batavii nu au fost „ușă de biserică”.
10.12.2022 | 18:35
De ce sau bucurat Leo Messi si colegii sai chiar in fata olandezilor dupa victoria la lovituri de departajare Imaginile care clarifica totul Video
5 jucători olandezi l-au agasat pe Lautaro Martinez înainte de penalty-ul decisiv. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Argentina a reușit să elimine dramatic Olanda la loviturile de departajare și s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar, unde va întâlni pe Croația.

Explicația pentru răbufnirea argentinienilor la finalul meciului cu Olanda. Cum i-au tachinat batavii la penalty-uri

Presa și fanii deopotrivă, i-au criticat pe jucătorii Argentinei după ce s-au bucurat ostentativ în fața olandezilor, însă Nicolas Otamendi a explicat gestul său și al coechipierilor.

ADVERTISEMENT

„Am sărbătorit în fața jucătorilor din Olanda pentru că era un jucător olandez care, la fiecare penalty pe care îl aveam, venea și îi spunea lucruri unuia dintre jucătorii noștri. Fotografia a fost scoasă din context și am sărbătorit ca răspuns”, s-a apărat jucătorul.

De altfel, fotografiile și imaginile video confirmă spusele jucătorului Benficăi Lisabona.

Lautaro Martinez, agasat de 4 jucători olandezi înainte de penalty-ul decisiv

Înainte de executarea penalty-ului decisiv, Lautaro Martinez a fost agasat de nu mai puțin de patru jucători olandezi, care l-au înconjurat.

ADVERTISEMENT
@kiaoraviajo

Ahora entendemos un poco mejor no? La historia siempre se cuenta completa #kiaoraviajo

♬ sonido original – kiaoraviajo

Ba, mai mult, în timp ce se îndrepta spre punctul de la unsprezece metri, un jucător al Olandei care tocmai executase penalty-ul a venit spre el ostentativ și i-a adresat câteva cuvinte pentru a pune și mai multă presiune pe atacant.

Louis van Gaal, taxat pentru ce a spus înainte de penalty-uri: „Ar trebui să își țină gura închisă”

Emiliano Martinez, unul dintre eroii Argentinei, după ce a apărat două penalty-uri, a dezvăluit la finalul meciului ce a declarat Louis van Gaal la finalul celor 90 de minute regulamentare.

ADVERTISEMENT

„L-am auzit pe van Gaal spunând: Avem un avantaj, dacă ajungem la penalty-uri, câștigăm. Cred că ar trebui să își țină gura închisă”, a dezvăluit portarul naționalei Argentinei.

Lionel Messi, un car de nervi la finalul partidei: „Ce te uiți, prostule?”

La finalul meciului, olandezii au intrat în conflict cu argentinienii, iar clinciurile au continuat și la vestiare. Lionel Messi a fost unul dintre cei mai nervoși și a atacat pe toată lumea: „Simt multă furie, cred că au vrut să nu ne calificăm. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj pentru că imediat poţi fi sancţionat. Ne-a fost teamă înaintea meciului, când am aflat cine ne arbitrează. Nu poate fi pus un arbitru care nu este la înălţime într-un astfel de meci”, a spus starul argentinian despre centralul Mateu Lahoz.

ADVERTISEMENT

Nici Louis van Gaal nu a scăpat de furia argentinianului, care i-a adus acuzații grave și lui Weghorst, eroul olandezilor: „Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. Jucătorul cu numărul 19 (n.r. Weghorst), de când a intrat în joc, a început să ne provoace, să ne lovească, să ne spună lucruri… Mi se pare că asta nu face parte din fotbal.

Întotdeauna respect pe toată lumea și îmi place ca și eu să fiu respectat. Antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi”.

ADVERTISEMENT
Tags: