Life

“Când a apărut am avut un şoc!”. Invitat neașteptat la Te cunosc de undeva! 

09.04.2021 | 09:43
Cand a aparut am avut un soc Invitat neasteptat la Te cunosc de undeva
ADVERTISEMENT

Apariție neașteptată la Te cunosc de undeva! Concurenta Emilia Popescu îl lasă mască pe invitatul special al galei latino!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o petrecere latino în toată regula. Cei 11 concurenţi ai transforming show-ului vor simţi pe propria lor piele că într-o gală dedicată muzicii latino cerul este limita.

ADVERTISEMENT

Invitatul special al ediţiei, Radu Almăşan, va deschide gala cu un super recital marca Bosquito şi îi va da ceva bătăi de cap Emiliei, căreia Ruleta de la Te cunosc de undeva i l-a oferit întocmai pe el ca personaj în gala Latino Party.

Radu Almăşan, de la Bosquito, apariţie rară la Te cunosc de undeva!

„Când a apărut Emilia am avut un şoc!”, a povestit amuzat Radu Almăşan, pe care echipa Te cunosc de undeva! l-a invitat, alături de colegii de la Bosquito, să rămână pe canapea şi să urmărească primul moment al serii.

ADVERTISEMENT

„Am uitat cu desăvârşire că am purtat un sacou alb…o cravată roşie… Va trebui să am o discuţie cu stilistul meu de atunci, cel mai probabil maică-mea!”, a mărturisit, amuzat, artistul.

Radu Almăşan
Radu Almăşan – Bosquito, apariţie rară la tv, la Te cunosc de undeva! Sursă foto: Antena 1

Cum se va descurca Emilia cu provocarea de zile mari pe care i-a pregătit-o Ruleta, dar şi ce dezvăluire va face Radu Almăşan despre porecla sa din adolescenţă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a transforming show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Radu Almăşan și Emilia Popescu
Radu Almăşan și Emilia Popescu, pe scena de la Te cunosc de undeva!

Emilia Popescu, colegă cu fiul lui Ştefan Bănică jr. la Te cunosc de undeva

În cadrul emisiunii de la Antena 1, pot fi urmăriţi mai mulţi artişti care vor fi protagoniştii unor transformări spectaculoase. Printre ei se numără şi fiul lui Ştefan Bănică jr., Radu Ştefan, despre care se spune că este protejatul Emiliei Popescu.

“L-am cunoscut pe Ştefan Bănică ca tatăl lui Ştefan, apoi am făcut figuraţie pentru filmul “De ce trag clopotele Mitică”, acolo unde juca marele actor. Apoi am ajuns pe aceeaşi scenă cu el, la Teatrul Bulandra, în piesa “Arsenic şi dantelă veche”. Am format apoi cuplu cu Ştefan Bănică Jr în emisiunile de varietăţi de la TVR, am fost colegi la “Dansez pentru tine” şi la Teatrul de Comedie. Iar acum lucrez şi cu Radu în două proiecte minunate, la acelaşi teatru şi la “Te cunosc de undeva”, povestea actriţa. pentru Click.

ADVERTISEMENT