Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Când ești sătul, nu ți-e foame”. Reacție dură a lui Balaj la adresa jucătorilor

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, i-a criticat pe jucătorii lui Mandorlini după semieșecul de pe teren propriu cu Oțelul Galați.
24.10.2023 | 11:46
Cand esti satul nu tie foame Reactie dura a lui Balaj la adresa jucatorilor
7 jucători accidentați are CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit la FANATIK SUPERLIGA după CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0. Concluzii acide ale oficialului fostei campioane a României. Ardelenii au ratat șansa să se apropie la doar un punct de liderul FCSB.

Cristi Balaj acuză problemele de lot după CFR Cluj – Oțelul 0-0: „Scuze pot să existe”

Cristi Balaj e îngrijorat de problemele de lot cu care Andrea Mandorlini se confruntă în Gruia. Oficialul lui CFR Cluj a spus lucrurilor pe nume la FANATIK SUPERLIGA„Dezamăgit nu neapărat de rezultat, pentru că nu însemna nimic important să spunem dacă am fi avut trei puncte în loc de unul. Campionatul este lung, se mai joacă. Supărat pentru modul în care am evoluat, chiar dacă scuze pot să existe. 

ADVERTISEMENT

Să spunem că am întâlnit o echipă Oțelul foarte bine organizată și care a demonstrat că nu întâmplător au doar două înfrângeri și e gata turul. Nu în ultimul rând absențele pe care le-am avut. Cei doi fundași laterali, jucători ai echipei naționale: Manea și Camora. 

În linia defensivă i-am tot folosit pe aceeași jucători având accidentați. Boben, jucător pe care ne bazam la începutul campionatului nu a revenit… A început alergările, a fost desprins și mușchiul de pe tendon, deci mult mai grav decât ne-am imaginat. A avut o leziune musculară, dar chiar nu mai vreau să fac preconizări. El nu a avut nicio accidentare majoră în ultimii 5 ani. Ăsta e fotbalul. A ieșit după 17 minute cu Iașiul.

ADVERTISEMENT

În linia de mijloc ne bazam iar pe doi jucători: Tachtsidis și Durel Avounou. Și pe Krasniqi. S-a accidentat și Bîrligea și rămâne de văzut ce are. Ăsta e motivul pentru care a ieșit la pauză. Simte ceva, nu știm exact. Am zis să nu riscăm”.

Cristi Balaj, mesaj pentru jucătorii lui CFR Cluj: „Trebuie acea agresivitate pozitivă. Când ești sătul nu ți-e foame”

Cristi Balaj i-a avertizat pe jucătorii lui CFR Cluj după pasul greșit cu Oțelul: „Nemulțumit, pentru că au evoluat alți jucători care au fost supărați. Acum când joacă nu sunt fericiți pentru că n-am câștigat. Și atunci asta e supărarea mea. Plus atitudinea. Poți să pierzi, dar faptul că am luat un singur cartonaș galben la un arbitraj bun, comparativ cu adversarii care au luat mult mai multe, asta spune foarte multe.

ADVERTISEMENT

Adică joci acasă. Trebuie acea agresivitate pozitivă. Când ești sătul nu ți-e foame, spuneau unii. Banii pe septembrie urmează să le intre pe data de 25. Am trecut monitorizarea. Echipele care joacă în cupele europene au monitorizare din trei în trei luni. De la FRF sau de la UEFA. 

Prestația m-a dezamăgit. Rezultatul se mai întâmplă. Când ratezi ocazii și alea mult prea puține… și puține soluții și pe banca tehnică. Dacă jucăm așa nu merităm și nu putem să avem pretenții la câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Jucătorii trebuie să înțeleagă faptul că sunt la un club în care obiectivul principal este câștigarea titlului. Încercăm să asigurăm cele mai bune condiții. Domnul Varga nu are cum să fie fericit. Dacă stai și te uiți efectiv la meci, te îmbolnăvești.

N-am câștigat cu Oțelul, n-am câștigat cu Dinamo și noi vrem să vorbim de câștigarea campionatului? Bine, rufele se spală în familie. Eu nu dau nume. Am căutat și anumite motive, cauze, care sunt obiective, pentru că avem 60-70% din echipă accidentată”. 

Nu rata FANATIK SUPERLIGA, LIVE de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30. Duminică, 29 octombrie, va avea loc o ediție specială, după meciul Petrolul – FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: