Life

Când începe noul sezon Splash! Vedete la apă. În ce zile se va difuza emisiunea la Antena 1

Când începe noul sezon Splash! Vedete la apă. În ce zile se va difuza emisiunea de la Antena 1, prezentată de Răzvan Fodor, Monica Bârlădeanu și Ramona Olaru.
28.07.2022 | 11:37
Cand incepe noul sezon Splash Vedete la apa In ce zile se va difuza emisiunea la Antena 1
Când începe noul sezon Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat când începe noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Show-ul se va difuza timp de patru zile pe săptămână.

Când începe noul sezon Splash! Vedete la apă

Emisiunea Splash! Vedete la apă revine la Antena 1 în această vară, începând cu luna viitoare. Zeci de personalități din domenii total diferite vor sări în apă și își vor testa limitele în noul sezon al show-ului.

ADVERTISEMENT

Sezonul cinci al emisiunii Splash! Vedete la apă va avea premiera joi, 11 august 2022, de la ora 20.30. Show-ul va fi difuzat și vinerea, de la aceeași oră, dar și în zilele de sâmbătă și duminică, de la 20:00, potrivit unui comunicat Antena 1.

În fiecare săptămână vor exista ediții de calificări. În urma acestora, primii doi concurenți cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, acolo unde vor lupta și pentru premiul săptămânal în valoare de 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Jurații Iulia Albu, Clara Gherase, Cosmin Natanticu și Nea Mărin vor urmări salturile concurenților.

Aceștia vor puncta, în afară de tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament până în momentul săriturilor efectuate în cadrul competiției.

ADVERTISEMENT

La cârma emisiunii a rămas Răzvan Fodor, însoțit de Ramona Olaru și Monica Bârlădeanu.

Concurenții vor sări de pe platformele de 3, 5, 7 sau 10 metri ale bazinului olimpic din Bacău. Cuplul format din Paula Chirilă și Romică Țociu va asigura doza de voie bună de care au nevoie atât concurenții, cât și telespectatorii.

Antrenorii care îi vor ajuta pe participanți să-și perfecționeze salturile sunt Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, la fel ca în sezoanele precedente.

ADVERTISEMENT

Ce vedete participă la Splash! Vedete la apă

Printre vedetele care participă șa Splash! Vedete la apă se numără fostul fotbalist de la FCSB Bănel Nicoliță, fosta Faimoasă de la Survivor România 2021 Irisha, Vica Blochina, Nick de la N&D, surorile Ana și Monica Odagiu, dar și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor România 2021.

Naomi Hedman, Gabi Jugaru, Cezara Cristescu și Maria Constantin vor participa și ei la sezonul cinci al îndrăgitei emisiuni.

Vica Blochina a suferit deja o accidentare în timpul filmărilor pentru emisiune. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a ales cu vânătăi pe corp.

“Deci cam așa arată pieptul meu după competiția olimpică de la Splash. Un proiect extrem de complex.

La început am crezut că Splash este doar despre glam, distracție și că o să fie floare la ureche! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului.”, a scris blondina pe pagina sa de Instagram.

Și Victor Slav se numără printre concurenții de la Splash! Vedete la apă. Fostul prezentator de la Kanal D s-a filmat alături de mai mulți participanți ai emisiunii de la Antena 1.

Artistul Juno, Natalia Mateuț și fratele Elenei Gheorghe, Costin Gheorghe, se află pe lista concurenților care pot fi urmăriți în acest sezon.

ADVERTISEMENT