Fotbal intern

Când pleacă CFR Cluj la Roma! Decizia luată de campioană. Exclusiv

03.11.2020 | 14:41
Cand pleaca CFR Cluj la Roma Decizia luata de campioana Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, campioana României, va evolua în etapa a treia a grupelor Europa League pe terenul lui AS Roma. Ardelenii vor decola spre capitala Italiei în dimineaţa zilei de miercuri, 4 noiembrie, deşi iniţial ar fi trebuit să plece cu o seară înainte.

FANATIK a aflat că deplasarea se va face cu o cursă charter în ziua premergătoare meciului. De asemenea, lotul clujenilor va reveni în ţară imediat după terminarea partidei.

ADVERTISEMENT

Şi aici s-au schimbat planurile iniţiale: delegaţia lui CFR nu va mai reveni în ţară pe aeroportul Otopeni, ci direct la Cluj.

CFR Cluj pleacă mai târziu şi se întoarce mai devreme

Situaţia pandemică din Italia poate fi unul dintre motivele pentru care campioana a decis scurtarea deplasării la Roma. CFR va pleca miercuri dimineaţă cu un charter, urmând să revină în România, în noaptea de joi, după terminarea partidei cu AS Roma.

ADVERTISEMENT

Guvernul din peninsulă a înăsprit restricţiile la începutul săptămânii, după ce sâmbătă a înregistrat peste 31.000 de noi cazuri. Luni, 2 noiembrie, ultima comunicare oficială din partea autorităţilor italiene a înaintat 22.253 de noi cazuri de infectări.

Probleme de lot din cauza coronavirusului

Campioana CFR Cluj are, la rândul ei, probleme din cauza coronavirusului. Înaintea meciului din etapa precedentă de Europa League, cu Young Boys, trei persoane au fost depistate pozitiv: atacantul Vojtus, şoferul autocarului şi unul dintre kinetoterapeuţi.

ADVERTISEMENT

Ulterior, sâmbătă, 31 octombrie, pe lista infecaţilor au mai apărut fotbalistul Alexandru Chipciu şi team managerul Cristian Panin. Iar marţi, 3 noiembrie, Andrei Burcă a fost şi el depistat pozitiv.

Dan Petrescu are probleme în centrul defensivei, unde are trei indisponibili: Mike Cestor şi Paulo Vinicius sunt accidentaţi, iar Burcă infectat. Singurul disponibil este Denis Ciobotariu (22 de ani).

ADVERTISEMENT

Pentru a acoperi găurile din apărare, CFR Cluj l-a transferat de urgenţă pe Ben Youssef, internaţional tunisian, fost fotbalist la Astra Giurgiu.

AS Roma – CFR Cluj se joacă joi, 5 noiembrie, de la 19:55, în etapa a treia a Europa League. După două runde, clujenii sunt pe prima poziţie, cu 4 puncte şi golaveraj 3-1, urmaţi de AS Roma, la egalitate de puncte, dar 2-1 la golaveraj.

ADVERTISEMENT