Sport

S-a aflat cine o antrenează pe Simona Halep la Miami Open 2024. Un fost jucător din Top 300 ATP

Simona Halep a mers la Miami Open 2024 fără un antrenor cu acte în regulă. Chiar și așa, există o persoană în staff-ul său care va ocupa această funcție.
13.03.2024 | 17:57
Sa aflat cine o antreneaza pe Simona Halep la Miami Open 2024 Un fost jucator din Top 300 ATP
Simona Halep a mers la Miami Open 2024 fără un antrenor cu acte în regulă. Chiar și așa, există o persoană în staff-ul său care va ocupa această funcție. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Simona Halep a plecat la începutul săptămânii spre Statele Unite, însă a mărturisit că nu o interesează sub nicio formă rezultatele. Ea vrea să se reacomodeze în circuit și să simtă din nou bucuria unui meci oficial.

Cine va fi antrenorul Simonei Halep la Miami Open 2024

Simona Halep nu și-a ales încă antrenorul cu care va colabora în perioada următoare. Pentru turneul Miami Open 2024, ea a fost însoțită de mama sa, de partenerul de antrenament Joao Monteiro și de fizioterapeutul Sabin Topală.

ADVERTISEMENT

Fost jucător modest în circuitul ATP, portughezul Joao Monteiro va face și pe antrenorul la competiția din Florida. Lusitanul va sta în boxa dublei campioane mondiale la meciurile pe care le va juca la primul turneu de la revenire.

”Simona Halep se află deja la Miami, fiind pregătită pentru revenirea în circuitul WTA după suspendare. Ea este ajutată de câteva săptămâni de antrenorul portughez Joao Monteiro, fost jucător de Top 300 ATP”, a anunțat jurnalistul portughez Jose Morgado.

ADVERTISEMENT

Joao Monteiro, în vârstă de 30 de ani, a fost cel mai bine clasat pe locul 237 și nu a mai jucat niciun meci oficial din anul 2020. Este de așteptat ca după turneul de la Miami, Halep să apeleze la un antrenor de lungă durată.

Când va juca Halep primul meci la Miami Open 2024

La 19 luni după ce era suspendată pentru că a fost depistată cu roxadustat la US Open 2022, Simona Halep se pregătește să se întoarcă în lumea bună a tenisului. Și a ales să facă acest lucru la Miami Open 2024.

ADVERTISEMENT

Primele emoții pentru Simona Halep vor apărea în ziua de duminică, 17 martie, atunci când este programată tragerea la sorți a tabloului feminin de la turneul care se desfășoară la Hard Rock Stadium din Miami Gardens.

După ce va afla numele adversarei din primul tur, fostul lider mondial va trebui să aștepte programarea organizatorilor pentru a ști când joacă. Întâlnirile din runda inaugurală de pe tabloul feminin vor avea loc marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie.

ADVERTISEMENT

Turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie, este dotat cu premii în valoare totală de peste 17 milioane de dolari. Halep a ajuns de două ori în semifinale la competiția din Florida, în 2015 și 2019.

ADVERTISEMENT