Sport

Când se joacă Simona Halep – Shuai Zhang, în primul tur la WTA Madrid. Mesajul lui Patrick Mouratoglou înaintea debutului

Patrick Mouratoglou (51 de ani), noul antrenor al Simonei Halep (30 de ani), a avut un mesaj special, în mediul online, înaintea meciului cu Shuai Zhang (33 de ani) de la WTA Madrid.
27.04.2022 | 21:25
Cand se joaca Simona Halep  Shuai Zhang in primul tur la WTA Madrid Mesajul lui Patrick Mouratoglou inaintea debutului
Patrick Mouratoglou (51 de ani), noul antrenor al Simonei Halep (30 de ani), a avut un mesaj special, în mediul online, înaintea meciului cu Shuai Zhang (33 de ani) de la WTA Madrid
ADVERTISEMENT

Joi, în jurul orei 13:30, Simona Halep (21 WTA) o va întâlni pe Shuai Zhang (40 WTA), în primul tur al turneului de la Madrid.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou înaintea debutului Simonei Halep la WTA Madrid

Patrick Mouratoglou a postat, pe contul personal de Twitter, un mesaj prin care le transmite fanilor faptul că Simona Halep este pregătită pentru meciul din primul tur de la WTA Madrid.

ADVERTISEMENT

„Ne-am făcut temele! Urmează primul test real, mâine, la Madrid”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Twitter.

La începutul lunii aprilie, Simona Halep a decis să înceapă colaborarea cu francezul Patrick Mouratoglou, antrenor care în ultimul deceniu a pregătit-o pe Serena Williams.

ADVERTISEMENT

În urma retragerii liderului mondial, poloneza Iga Swiatek, de la WTA Madrid, Simona Halep a devenit a doua favorită să câștige turneul, după Paula Badosa (2 WTA).

Ilie Năstase nu vede cu ochi buni colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, susține că, în opinia sa, Simona Halep ar fi trebuit să continue colaborarea cu Darren Cahill, alături de care a câștigat zece turnee, printre care și un titlu de Grand Slam (Roland Garros 2018).

ADVERTISEMENT

În același timp, „Nasty” atrage atenția la faptul că Simona Halep și Patrick Mouratoglou au nevoie de timp pentru a se obișnui unul cu celălalt.

„Ea știe câtă încredere are în Mouratoglou. Deocamdată, e la început. Trebuie să le dăm timp să se cunoască mai bine, să meargă la turnee importante, că acolo se vede valoarea unui antrenor.

ADVERTISEMENT

Eu o vedeam cu Darren Cahill mai bine. A mers bine cu băiatul ăla, nu știu ce s-a întâmplat. Numai ea știe, pentru că e zi de zi cu antrenorul. Ea știe ce are nevoie.

Eu zic să-i lăsăm în pace puțin, câteva turnee, să se obișnuiască unul cu celălalt. E la început, e o relație nouă”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Sorana Cîrstea și Irina Begu debutează tot joi la WTA Madrid

Sorana Cîrstea (27 WTA) o va întâlni pe iberica Nuria Parrizas-Diaz (52 WTA), la ora 12:00, pe arena „Manolo Santana”.

De cealaltă parte, Irina Begu (62 WTA) o va înfrunta pe elvețianca Belinda Bencic (13 WTA), în jurul orei 13:30, pe terenul cu numărul 3.

ADVERTISEMENT