Fotbal intern

Când semnează Iuliu Mureșan actele de reziliere cu CFR Cluj și câți bani va primi

06.10.2018 | 16:12
Cand semneaza Iuliu Muresan actele de reziliere cu CFR Cluj si cati bani va primi
ADVERTISEMENT

Bomba săptămânii este mazilirea lui Iuliu Mureșan din funcția de președinte al CFR Cluj, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK.RO. După 17 ani Mureșan pleacă de la actuala campioană a României, singurul lucru care mai trebuie realizat este semnarea actelor de reziliere.

Hârtiile au fost întocmite în aceste zile, iar acum este așteptat Mureșan pentru a-și pune semnătura pe ele. Oficialul clujean fusese anunțat încă de duminică seara, cu o zi înainte de meciul CFR – Craiova 0-0, că este demis, motiv pentru care nici nu a mai călcat pe la stadion în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Câți bani a cerut Iuliu Mureșan ca să semneze actele de reziliere

Neluțu Varga, cel care a luat decizia de a-l da afară pe Iuliu Mureșan, i-a propus acestuia să rămână în funcția de președinte onorific, dar a fost refuzat. Mureșan nu a acceptat în primul rând pentru că i se ceruse să elibereze biroul și să nu mai aibă niciun loc la stadion.

Fostul de acum președinte a cerut să fie plătit până la finele acestui sezon, el având un salariu lunar de 10.000 de euro. Pentru tot ceea ce a însemnat Iuliu Mureșan pentru CFR Cluj, Neluțu Varga ar fi fost de acord să-i mai achite lui Mureșan încă 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Citește și…

  • Diogo Salomao spre FCSB! Ce decizie a luat conducerea lui Dinamo
  • Portarul dorit de Becali din Liga 1 costă 400.000 de euro, iar turcii au venit după el
  • Gnohere a luat foc: „Mai bine în liga a treia decât să lucrez cu el!”

Marian Copilu, aproape să preia echipa. Daniel Stanciu e și el în schemă

Postul lui Iuliu Mureșan ar urma să fie preluat de Marian Copilu, care este aproape să bată palma cu Neluțu Varga. Prima condiție a lui Copilu pentru a se reîntoarce a fost înlăturarea definitivă din club a lui Mureșan. Acum Copilu încearcă să-l convingă pe Varga să pună pe hârtie termenii înțelegerii lor, pentru a nu se trezi ulterior cu o nouă „criză” a patronului cum s-a întâmplat la demiterea lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Din echipa lui Copilu va face parte și Daniel Stanciu, care urmează să fie instalat director sportiv, urmând să se ocupe în primul rând de contractele jucătorilor. Poate chiar de renegocierea unora mult prea mari față de situația actuală. Stanciu vine cu Copilu, dar sunt informații că Daniel va veni și singur dacă Marian nu va ajunge la un acord final cu Varga.

Ce se întâmplă cu banca tehnică

În acest moment Toni Conceicao este antrenorul principal al CFR-ului. Ce se va întâmpla cu el după pauza competițională? Faptul că Edi Iordănescu nu vrea să preia echipa până în iarnă i-ar putea salva scaunul tehnicianului portughez în următoarele două luni, informație anunțată de FANATIK.RO la începutul săptămânii.

ADVERTISEMENT
Vasile Miriuță este una dintre variantele agreate de liderii vestiarului dacă Varga îl va înlocui pe Toni Conceicao
Vasile Miriuță este una dintre variantele agreate de liderii vestiarului dacă Varga îl va înlocui pe Toni Conceicao

Mai mult, Edi Iordănescu se află în discuții și cu Petrolul Ploiești, dar sunt șanse mici să meargă în liga a doua. Apoi. Vasile Miriuță, prima variantă de antrenor care era pentru înlocuirea lui Conceicao, nu stă nici el cu mâinile în sân până se decide Varga. Are discuții și în Liga 1, și în străinătate.

Toni Conceicao, liniștit de Gadola, omul lui Mureșan

În aceste condiții, portughezul e momentan liniștit. Chiar spunea că a primit asigurări de la cineva din conducerea CFR-ului că va rămâne antrenor.

Conceicao a avut o discuție cu Gadola, om apropiat de Mureșan, care i-ar fi transmis aceste asigurări. Gadola oricum încercase zilele trecute, prin câteva intervenții în presă, să mai salveze ce se mai poate salva din situația șefului Mureșan. Nu a reușit pentru că, din păcate pentru el, cărțile fuseseră făcute!

ADVERTISEMENT