Life

Cântăreața Aza se reinventează după ce s-a despărțit de fotbalistul Dragoș Nedelcu! O va concura pe Loredana Groza

Cântăreața Aza a luat o decizie cât se poate de serioasă după despărțirea de fotbalistul Dragoș Nedelcu: să se dedice unei cariere care să o concureze pe Loredana Groza.
28.04.2022 | 15:22
Cantareata Aza se reinventeaza dupa ce sa despartit de fotbalistul Dragos Nedelcu O va concura pe Loredana Groza
Cântăreața Aza vrea să îi calce pe urme Loredanei Groza Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Aza Gabriela, cântăreața care s-a despărțit chiar înainte de Paște de fotbalistul Dragoș Nedelcu își face planuri cât se poate de serioase cu privire la cariera sa muzicală, artista dorindu-și să cânte în stilul patentat de Loredana Groza.

Cântăreața Aza, pe urmele Loredanei Groza: ”Nu cred că va fi foarte dificil să fac asta”

În exclusivitate pentru FANATIK, Aza, cântăreața care l-a părăsit chiar înainte de Paște pe fotbalistul Dragoș Nedelcu după o relație care părea să ducă la o căsătorie, a vorbit despre planurile ei de viitor, dezvăluind că este decisă să își investească întreaga energie în muzică.

ADVERTISEMENT

”După despărțirea de Dragoș am decis să mă concentrez 100% pe tot ceea ce înseamnă cariera mea. Și, după câteva discuții cu managerul și cu cei care sunt în echipa mea, am decis să fac anumite schimbări. Nu cânt manele, ci mă voi axa pe muzică de petrecere în stilul Loredanei Groza și a orchestrei Agurida”, ne-a mărturisit Aza.

De altfel, ne-a mai explicat Aza, în ultima vreme ea a tot cântat muzică de petrecere, motiv pentru care este convinsă că va reuși să îi calce pe urme Loredanei Groza. ”Stilurile noastre sunt oricum asemănătoare așa că nu cred că va fi foarte dificil să fac asta.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi calc pe urme cântăreței pe care, de altfel, o respect enorm pentru tot ceea ce a făcut până acum în muzica românească și o admir la fel de mult”, a mai precizat cântăreața Aza, pentru FANATIK.

Fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu lucrează la detaliile care să o facă ”noua” Loredana Groza

După Paște, ne-a dezvăluit Aza, a lucrat fără încetare să pună la punct noul concept artistic pe care îl pregătește și susține că, în curând, îl va și lansa. ”Am și început să pun la punct detaliile necesare pentru a forma o trupă cu care să cânt. Lucrez la melodii, la piese noi, în stilul Loredana Groza”, a precizat cântăreața.

ADVERTISEMENT

Normal, întâi își dorește să termine turneul pe care îl susține altărui de Jador și care, în ultima perioadă, a provocat controverse serioase. ”Turneul cu Jador este momentul perfect pentru a demonstra că pot cânta muzică de petrecere la nivelul Loredanei.

De altfel, tot ce câștig financiar în această perioadă investesc în noul proiect, fie că vorbim de costumații de scenă, fie că vorbim de instrumente”, a mai spus, pentru FANATIK, frumoasa cântăreață care vrea să îi calce pe urme Loredanei Groza.

ADVERTISEMENT

Aza și Jador, implicați într-un scandal serios, la Timișoara

Aza și Jador aveau de cântat la Timișoara, pe 17 mai, la Filarmonica Banatul. Faptul că urmau să cânte acolo a provocat însă un scandal uriaș după ce autoritățile locale și-au dat seama că, în fapt, Filarmonica avea să găzduiască un concert de muzică de petrecere și de manele.

”Sub nicio formă nu voi accepta. Nu am nimic cu genul ăsta de muzică, dar pentru tipul ăsta de muzică există alte spații, nu Filarmonica. Nu am nimic cu niciun gen muzical, dar, nah! Fiecare cu locul lui”, a declarat, la acea vreme, în exclusivitate pentru FANATIK, Ovidiu Andriș, directorul Filarmonicii din Timișoara.

Replica a venit, la acea vreme, din partea cântăreței Aza care, sinceră, era convinsă că decizia de a le fi interzis concertul la Filarmonica Banatul ține de snobism. ”Mi se pare puțin aiurea… Mda… E dubios. Bănuiesc că este vorba de snobism. Până la urmă și ei făceau bani, că intrarea era pe bilete. Până la urmă, puteau să accepte, nu înțeleg care e problema. Sunt niște fițoși”, spunea cântăreața Aza.

Cu toate acestea, concertul Azei cu Jador se va ține la Timișoara, dar într-o altă locație. ”Din ceea ce știu eu, va fi concertul la Timișoara, dar nu la Filarmonică. Probabil cî îl vom ține în aer liber, dar încă nu am detalii”, ne-a mai precizat Aza.

ADVERTISEMENT