Life

Cântăreața de muzică populară Andreea Ciocotișan ajunge la altar! Primele detalii despre nuntă: „Încercăm să ne limităm la 300 de persoane”

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan vor ajunge în fața altarului în primăvara anului viitor! Saxofonistul a vorbit despre fericitul eveniment din viața lor.
14.09.2022 | 16:55
Cantareata de muzica populara Andreea Ciocotisan ajunge la altar Primele detalii despre nunta Incercam sa ne limitam la 300 de persoane
Andreea Ciocotișan îmbracă rochia de mireasă la anul!
ADVERTISEMENT

Andreea Ciocotișan și partenerul ei de viață, Raul Bogdan, se căsătoresc religios, în sfârșit! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și au decis să facă acest pas important după trei ani de relație.

Andreea Ciocotișan face cununie religioasă cu iubitul și partenerul ei de scenă

Raul și Andreea s-au cunoscut în anul 2019, prin prisma meseriei lor. Interpreta de muzică folclorică rămăsese fără saxofonist, iar noul membru al trupei sale de muzică populară i-a devenit și partener de viață.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au învățat în acești trei ani cum să împartă viața profesională cu cea personală, dovedind că pot face treabă bună atât în viața de cuplu cât și pe scenă.

Raul Bogdan, partenerul de viață al Andreei Ciocotișan, a făcut câteva dezvăluiri despre marele eveniment din viața lor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ales să facă pasul de ceva vreme, iar acum au și o dată exactă pentru nuntă: 18 mai 2023. Andreea și Raul vor ajunge în fața altarului, așadar, într-o zi de joi. Au optat pentru această zi întrucât programul lor este destul de încărcat în restul zilelor, weekend-urile fiind pline de evenimente.

Folclorista și saxofonistul cu care cântă de trei ani sunt căsătoriți civil din septembrie 2021, însă au simțit nevoia să facă și cununia religioasă. După cum se spune în popor, adevărata nuntă este cea de la biserică, așa că maramureșenii nu vor să treacă peste orânduială!

ADVERTISEMENT

Raul Bogdan: „Încercăm să ne limităm la 300 de persoane”

-Salut, Raul! În primul rând, casă de piatră! De ce ați ales data de 18 mai?

Ne-am tot gândit de ceva timp la o dată care să nu ne încurce nici activitatea profesională, așa că 18 mai 2023 ni s-a părut cea mai potrivită. Pică într-o zi de joi, când nu o să avem evenimente. Am zis să facem și pasul ăsta, dacă tot suntem căsătoriți civil.

-Aveți deja planificat tot tacâmul? Mai sunt detalii de pus la punct?

În mare parte, cam totul e organizat. O să facem nunta evident, aici, în Maramureș. Am găsit deja locația, este un restaurant foarte simpatic, cu piscină.. O să fie totul foarte frumos amenajat. Mai sunt mici detalii pe care le vom pune la punct pe parcurs, dar în mare parte totul e stabilit.

ADVERTISEMENT

-Câți oameni vor veni la nuntă?

Încercăm să ne limităm la 300 de persoane. Noi suntem oameni de la sat, nu vrem să epatăm, să ieșim în evidență. Cred că sunt suficienți invitați. Important e ca toată lumea să se simtă bine. Vrem să iasă frumos.

andreea ciocotișan
Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan sunt împreună din anul 2019

„Sunt niște bărbați care îi mai scriu mesaje, le-am văzut, dar nu mă afectează”

-Cine va cânta la nunta voastră?

Am vorbit deja cu Ancuța Anghel, una din cele mai bune interprete de-aici de la noi. Am avut câteva variante, dar asta a fost cea la care ne-am oprit. Ea va fi cea care ne va încânta la nunta noastră.

-Ai emoții în legătură cu evenimentul?

Măi, nu pot să zic că am emoții… În primul rând nu cred că o căsătorie poate schimba relația. Noi suntem la fel cu și fără acte, cu sau fără cununie religioasă. Ne înțelegem bine și ne merge bine, asta e tot ce contează pentru noi acum.

-Partenera ta e o femeie atractivă și a început să aibă ceva fani. Te consideri o persoană geloasă?

Chiar discutam cu ea pe tema asta. Nu, nu sunt gelos deloc. Nu am probleme de genul ăsta. Sunt niște bărbați care îi mai scriu mesaje, le-am văzut, dar nu mă afectează. Știu că ne iubim și am încredere în Andreea.

-Nu în ultimul rând, vă doriți să fiți și părinți după ce vă legați destinele în biserică?

Cred că în următorii 2-3 ani, da… Sau cine știe, poate chiar și anul viitor, în iarnă. Noi ne dorim foarte mult un copil, însă acum avem multe lucruri de făcut.

Cei doi artiști au lansat pe 13 septembrie videoclipul „Azi dansăm la nunta noastră”

Pentru a marca evenimentul care va avea loc pe 18 mai, la anul, cei doi artiști au scos și un videoclip pe care l-au postat pe YouTube. Aceștia își spune povestea de iubire în câteva versuri sincere, care cu siguranță vor ajunge la inimile celor care îi urmăresc de ceva vreme.

Melodia despre momentul mult așteptat de cei doi, „Azi dansăm la nunta noastră”, lansată pe YouTube pe 13 septembrie 2022, a strâns mii de vizualizări în primele 24 de ore și o serie de comentarii apreciative din partea internauților.

 

ADVERTISEMENT