Life

Cântăreață de muzică populară, lovită de fulger: “Am fost luată pe sus”

O cântăreață de muzică populară de la noi din țară a fost lovită de fulger. Iată ce a declarat aceasta despre acest eveniment șocant.
04.07.2023 | 18:55
Cantareata de muzica populara lovita de fulger Am fost luata pe sus
Cântăreață de muzică populară, lovită de fulger. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

O cântăreață de muzică populară a fost lovită de fulger. Ce a povestit aceasta despre experiența ei șocantă.

Cântăreață de muzică populară, lovită de fulger

Lorenna este artista care a avut vacanța stricată de acest eveniment neplăcut. Artista a povestit că era la mare și a fost lovită de fulger din neant.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit că a plecat în weekend în vacanță, dar a fost lovită de fulger în timp ce era pe balcon. Cântăreața de muzică populară a povestit că nu a mai apucat nici să se îndrepte spre ușă.

„Nu știu la un moment dat de unde a venit, a venit așa de nicăieri un fulger. Prima reacție când fulgeră, știi că te îndrepți spre ușă, dar eu n-am mai apucat să mă îndrept.

ADVERTISEMENT

N-am mai apucat nici măcar să aștept acele secunde, să se declanșeze, pentru că mă așteptam să se declanșeze tunetul, după fulger”, a spus artista la Antena Stars.

Artista, lovită de fulger în vacanță

Lorenna a spus că a fost efectiv luată pe sus de suflul acela și a fost aruncată tocmai în mijlocul camerei sale de hotel. Conform spuselor sale, ea a fost aruncată la trei metri distanță de fulger.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că a avut zile de la Dumnezeu pentru că lucrurile se puteau termina mult mai urât pentru ea.

Cântăreața Lorenna, lovită de fulger
Cântăreața Lorenna, lovită de fulger. foto: Facebook

„N-am mai apucat să fac nimic, am fost luată pe sus de suflul fulgerului și am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel, cam la 3 metri, să zic așa.

ADVERTISEMENT

Efectiv am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor, în mijlocul camerei. Dumnezeu a vrut să mai trăiesc”, a mai povestit vedeta, șocată de ce a trăit.

Fulgerul este de cele mai multe ori fatal atunci când lovește o persoană. Câteva zeci de persoane sunt lovite anual de fulger, dar unele dintre ele reușesc să supraviețuiască. Doar că circa trei sferturi dintre aceștia rămân cu dizabilități.

ADVERTISEMENT