Life

Vacanță ruinată pentru mai mulți români. Au plătit bani grei pentru un hotel în Bulgaria care s-a închis dintr-un motiv halucinant

Vacanță ruinată pentru mai mulți români. Deși au plătit bani grei, hotelul din Bulgaria la care trebuiau să meargă a fost închis.
03.07.2023 | 23:45
Vacanta ruinata pentru mai multi romani Au platit bani grei pentru un hotel in Bulgaria care sa inchis dintrun motiv halucinant
Vacanță ruinată pentru mai mulți români. Foto: sunsetresort.bg
ADVERTISEMENT

Mai mulți români au avut vacanța ruinată după ce au plătit cazarea la un hotel din Bulgaria. Aceștia au plătit bani grei pentru a merge pe litoralul bulgăresc dar au aflat că hotelul la care trebuiau să fie cazați s-a închis.

Vacanță ruinată pentru mai mulți români. Voiau să meargă la un hotel de lux din Bulgaria, dar s-a închis

O româncă a scris cu disperare pe rețelele de socializare un mesaj prin care roagă pe cineva să îi dea un număr de telefon de la hotel.

ADVERTISEMENT

Turista în cauză spune că a plătit dinainte cazarea la hotel. Aceasta a aflat acum că rezervările au fost anulate. Deși cazarea la locul respectiv trebuia să fie făcută vineri, adică peste doar câteva zile, oamenii au rămas fără vacanță.

Oamenii i-au răspuns în comentarii femeii că hotelul este, de fapt, închis din 2022 și nimeni nu înțelegea cum a putut femeia să plătească camerele de hotel. Aceasta a explicat că hotelul este încă disponibil pe anumite platforme de rezervări și nimeni nu i-a anunțat că hotelul este închis.

ADVERTISEMENT

„Bună ziua, rugaminte – dacă este cineva in Pomorie Bulgaria la Hotel SunSet Resort 5* vreau un număr de telefon si adresa de email de la hotel.

Trebuie sa venim vineri la cazare – am plătit si ne-au anulat rezervările. Ne-au luat și banii. Nimic și nimeni nu ne-a spus așa ceva”, a scris femeia.

ADVERTISEMENT

De ce s-a închis hotelul din Bulgaria

Dar ce este cu adevărat surprinzător este motivul pentru care s a închis acest hotel de cinci stele, extrem de popular. Acesta nu și-a mai plătit facturile la curent și avea restanțe de 400.000 de euro.

Administrația nu a avut altă soluție decât să închidă hotelul pentru o perioadă nedeterminată, încă din noiembrie 2022. 500 de oameni au rămas fără loc de muncă, dar se pare că hotelul face și acum „victime” printre clienții care vor să stea acolo.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre cel mai mare complex privat de apartamente din orașul Pomorie de pe coasta Bulgariei. Acesta este unul dintre cele mai vizitate orașe de la Marea Neagră, inclusiv de români. Pomorie este în realitate și o stațiune balneară și are nămol curativ.

Hotelul a ajuns în această situație deoarece jumătate dintre cei 1200 de proprietari nu au plătit taxa de întreținere. Unii proprietari au refuzat să plătească ani la rândul.

Sunt și proprietari care au plătit la timp și care au rămas acum fără curent și fără apă. Nu se știe cum vor fi despăgubiți aceștia, având în vedere că nu-și pot folosi proprietățile de atâta timp.

ADVERTISEMENT
Tags: