Sport

Căpitan surpriză la FCSB! Mihai Stoica a explicat alegerea: „A fost o voce ascultată în vestiar!”

Florinel Coman este varianta surpriză pentru banderola de căpitan la FCSB, Mihai Stoica este de părere că fotbalistul este o voce ascultată în vestiar.
27.07.2022 | 22:15
Capitan surpriza la FCSB Mihai Stoica a explicat alegerea A fost o voce ascultata in vestiar
Căpitan surpriză la FCSB! Mihai Stoica a explicat alegerea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„MM Stoica crede că Florinel Coman va duce greul la FCSB și este convins că faptul că a devenit tată îl va ajuta enorm în concentrarea din timpul meciurilor.

Căpitan surpriză la FCSB! Mihai Stoica a explicat alegerea

MM Stoica a dezvăluit că Florinel Coman va fi noul căpitan al FCSB-ului și a explicat motivele pentru care acesta desemnat drept noul lider al echipei după plecarea lui Florin Tănase. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florin Tănase trebuie să mai aștepte până să plece în China.

ADVERTISEMENT

„Noul căpitan e Florinel Coman! Ceilalţi căpitani sunt Octavian Popescu şi Darius Olaru. Coman e căpitanul echipei din două motive. Primul este pentru că a apărut în viaţa lui profesională o schimbare majoră, a devenit tată şi e foarte serios şi implicat în antrenamente.

Iar al doilea este pentru că a fost o voce ascultată în vestiar. Aş adăuga chiar motivul trei, pentru că chiar are voce, carismă şi calităţi de lider, chiar dacă din afară nu se vede, noi ştim ce e acolo”.

ADVERTISEMENT

„Dacă a venit antrenor nou şi a zis ’Vreau să vorbiţi… vreau voci’. Olaru poate să fie un lider, dar e un lider tăcut. Coman are voce şi este foarte important asta.

Am avut căpitani impuşi care nu erau căpitani, aveau doar banderolă. Sunt unii născuți căpitani, cum a fost Mirel Rădoi. Când nu juca Baciu, era căpitan Mirel, cu Pițurcă antrenor”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Și Ilie Dumitrescu l-ar fi ales pe Florinel Coman

Ilie Dumitrescu a fost de părere că Florinel Coman merită banderola de căpitan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase în China, fără să știe că într-adevăr acesta va deveni liderul echipei: „Florinel Coman trebuie să fie căpitan.

Are un mare potențial, va fi titular și va fi unul dintre jucătorii importanți. Pentru mine, singurul jucător incontestabil de la FCSB e Florinel Coman”.

ADVERTISEMENT

„E o părere. Florinel Coman e cel mai bun jucător de la FCSB, greul echipei el îl va duce. A fost la națională, e lider”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Florinel Coman va fi un lider incontestabil la echipă!”

Ilie Dumitrescu a continuat și a explicat cum crede că va evolua Florinel Coman în actualul sezon pentru FCSB: „Eu când am fost antrenor la echipă, l-am pus imediat pe Cristi Tănase căpitan, pentru că era un jucător valoros.

Nu-l văd pe Radunovic căpitan, e un jucător bun, are calitate, e un lider, dar nu îl văd pe el căpitan la FCSB.

Florinel e un jucător care a trecut printr-o accidentare. În momentul în care va fi apt fizic, Florinel Coman va fi un lider incontestabil la echipă.

La cum îl cunosc pe Dică, trebuie să se termine și cu schimbările în minutul 45 ale lui Florinel Coman. Probabil nu va mai fi schimbat Florinel Coman de Dică, măcar cele 15 etape”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT