Sport

Căpitanul lui Dinamo, optimist înainte de începerea noului sezon din SuperLiga: ”Nicio echipă nu ne va lua de sus”

Dinamo a revenit în SuperLiga după un singur sezon petrecut în eșalonul inferior, iar căpitanul Răzvan Patriche este optimist că echipa va face față cerințelor.
14.06.2023 | 12:16
Capitanul lui Dinamo optimist inainte de inceperea noului sezon din SuperLiga Nicio echipa nu ne va lua de sus
Dinamo a revenit în SuperLiga după un singur sezon petrecut în eșalonul inferior, iar căpitanul Răzvan Patriche este optimist că echipa va face față cerințelor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Revenirea în elita fotbalului românesc aduce un plus financiar important pentru o echipă care a avut mult de suferit în ultimii ani din cauza lipsei de capital. Doar din drepturile tv, ”câinii” şi-au asigurat aproximativ un milion de euro.

Optimism debordant al căpitanului lui Dinamo înaintea revenirii în SuperLiga

Căpitanul Răzvan Patriche, care imediat după ce Dinamo a promovat în SuperLiga a acordat un interviu pentru FANATIK, este optimist că ”alb-roșii” vor avea evoluții bune și nici nu concepe ca obiectivul să fie salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

”La prima vedere s-ar spune, și e normal, ca o nou promovată să se salveze de la retrogradare, dar la Dinamo nu poți să vorbești de salvarea de la retrogradare. Nu cred că vreo echipă ne va lua de sus, ne vor lua foate în serios.

Să vedem și cu ce lot vom pleca la drum. Deocamdată nu știm nimic. Mai avem nevoie de întăriri, pentru că va fi un sezon greu. Nici în Liga 2 nu am avut un lot foarte numeros. S-a văzut în mare parte că am jucat aceiași jucători.

ADVERTISEMENT

În SuperLiga este altă calitate. Este alt fotbal, nu este ca în Liga 2. Ar fi normal să ne întărim, mai avem nevoie de jucători pentru că avem un lot foarte tânăr”, a declarat Patriche, pentru Pro TV.

Patriche așteaptă oferta de prelungire a contractului

Căpitanul ”câinilor” a dezvăluit că își dorește să rămână în continuare la echipa antrenată de Ovidiu Burcă și așteaptă un semn din partea conducerii pentru prelungirea contractului care îi expiră în această vară.

ADVERTISEMENT

”Am rămas în Liga 2, aș fi nebun să nu îmi doresc să rămân la Dinamo în SuperLiga, dar nu depinde de mine, acum vom vedea. Mă simt bine, nu mă simt bătrân. M-am gândit și la retragere, dar încă mai vreau să joc.

La cum au fost suporterii alături de noi campionatul trecut, eu cred că vor fi și anul acesta”, a mai spus Răzvan Patriche, care crede că fanii vor veni în număr și mai mare la stadion odată cu promovarea.

ADVERTISEMENT

Clubul Dinamo a pus deja în vânzare abonamente pentru sezonul viitor și a anunțat că jocurile vor avea loc în principiu pe stadionul Arcul de Triumf. În cazul în care toatre aceste abonamente se vor epuiza și vor mai exista cel puțin 5.000 de cereri, atunci jocurile ”câinilor” se vor muta pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT