Sport

Căpitanul lui Dinamo, strigăt înainte de meciul „decisiv” cu Poli Iași: „Trebuie să vorbim mai puțin”

Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, le-a adresat un mesaj suporterilor înaintea meciului cu Poli Iași. Anunț despre vânzarea biletelor pe Arena Națională.
24.10.2023 | 16:55
Capitanul lui Dinamo strigat inainte de meciul decisiv cu Poli Iasi Trebuie sa vorbim mai putin
Căpitanul lui Dinamo a transmis un mesaj înaintea meciului cu Poli Iași. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo traversează o perioadă extrem de modestă în SuperLiga. Formația antrenată de Ovidiu Burcă nu a mai bătut de nimeni pe 7 meciuri și ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 9 puncte după 13 etape. În ultima rundă, „câinii” au cedat fără drept la replică la Sibiu, scor 0-4 cu Hermannstadt.

Căpitanul lui Dinamo, strigăt înainte de meciul „decisiv” cu Poli Iași: „Trebuie să vorbim mai puțin”

Dinamo are ocazia de a liniști apele cu un rezultat pozitiv în meciul cu Poli Iași de pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, ora 20:30, în etapa a 14-a. În cazul unui nou eșec, tensiunea din Ștefan cel Mare ar putea escalada.

ADVERTISEMENT

În acest context, Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, s-a simțit nevoit să iasă public și să ceară sprijin din partea suporterilor. „Cred că suntem în momentul în care trebuie să vorbim mai puțin și să facem mai mult.

Cu toții trecem prin niște momente dificile, dar numai împreună putem să trecem peste ele. Împreună suntem puternici. Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea/Când se unesc câinii, ziua învinge noaptea”, a transmis Răzvan Patriche, potrivit canalelor de comunicare ale lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dinamo, anunț despre bilete la meciul cu Poli Iași

În urmă cu o săptămână, Dinamo a pus în vânzare biletele la meciul cu Poli Iași. În cursul zilei de marți, 24 octombrie, dinamoviștii au anunțat două pachete de meci pentru suporterii care vor să vină să-și susțină echipa favorită pe Arena Națională.

„OFFICIAL HOSPITALITY, programul prin care oricine poate vedea meciul din zona lojilor, va fi activ și la întâlnirea cu FC Politehnica Iași.
Catering inclus, zonă interioară și exterioară, de la unul până la 12 locuri, un parking la minimum 3 bilete achiziționate și o experiență nouă începând cu 250 RON (costul unui astfel de ticket).

ADVERTISEMENT

CORPORATE PACK, un Happy Friday e mai happy când se încheie pe Arena Națională! Prin intermediul noului Corporate Pack, pot fi achiziționate bilete în zonele VIP, peluză și tribună, iar în funcție de numărul ticketelor cumpărate, tu și colegii tăi beneficiați de reducere:

  • 10% la 20 de bilete cumpărate
  • 20% la 40+ bilete cumpărate”, se arată în postarea făcută pe pagina oficială de facebook a lui Dinamo.
ADVERTISEMENT

Dinamo, a patra oară gazdă în acest sezon pe Arena Națională

Meciul cu Poli Iași va fi al patrulea pentru Dinamo în postura de gazdă pe Arena Națională în acest sezon. „Câinii” au debutat pe cel mai mare stadion al țării în actuala stagiune contra celor de la FC U Craiova, scor 0-1, în etapa a 9-a din SuperLiga.

Tot pe Arena Națională, „câinii” au remizat cu FC U Craiova, scor 1-1, în prima etapă din grupele Cupei României. La începutul lunii octombrie, Dinamo a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, pe Arena Națională, cu aproape 10.000 de spectatori în tribune.

ADVERTISEMENT
Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2,37 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Dinamo - Poli Iași