Sport

Căpitanul lui Gaziantep, surpriză de proporții pentru Marius Șumudică de ziua lui de naștere! A mers până în Africa pentru un videoclip de senzație: „Stau ca vulturul pe stâncă”

Max Gradel, căpitanul lui Gaziantep, a pus la cale o surpriză de proporții pentru Marius Șumudică în ziua în care antrenorul român a împlinit vârsta de 53 de ani.
04.03.2024 | 10:23
Capitanul lui Gaziantep surpriza de proportii pentru Marius Sumudica de ziua lui de nastere A mers pana in Africa pentru un videoclip de senzatie Stau ca vulturul pe stanca
Jucătorul lui Gaziantep i-a făcut o surpriză uriașă lui Marius Șumudică. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Max Gradel, căpitanul lui Gaziantep și căpitanul naționalei Coastei de Fildeș, proaspătă câștigătoare a Cupei Africii pe Națiuni, i-a făcut o surpriză genială lui Marius Șumudică. Antrenorul român are un meci extrem de important la Gaziantep, luni, 4 martie, chiar în ziua în care împlinește vârsta de 53 de ani.

Căpitanul lui Gaziantep, surpriză de proporții pentru Marius Șumudică de ziua lui de naștere!

Marius Șumudică a trecut printr-o perioadă tensionată, însă antrenorul român a fost reconfirmat pe banca lui Gaziantep și continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Luni, 4 martie 2024, „Șumi”, campion cu Astra și CFR Cluj în România, împlinește vârsta de 53 de ani.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Gaziantep nu l-au uitat pe Marius Șumudică și i-au pregătit o surpriză de proporții. Max Gradel a fost cel care l-a luat prin surprindere pe tehnicianul român. Mijlocașul în vârstă de 36 de ani, care joacă din vara anului 2023 la Gaziantep, i-a pregătit un videoclip savuros lui Șumudică.

FANATIK a intrat în posesia unui clip video în care mai mulți africani i-au transmis urări de bine lui Marius Șumudică într-un decor aranjat special. „La mulți ani celui mai bun antrenor din lume! Te iubim”, a fost mesajul pentru „Șumi”. VEZI VIDEO LA FINALUL ARTICOLULUI.

ADVERTISEMENT

Videoclip de senzație de ziua lui Marius Șumudică

După ce i-au urat de bine, africanii au început să-i cânte „La mulți ani” lui Marius Șumudică. În prim-plan a apărut o fotografie cu Marius Șumudică. La un moment dat, unul dintre „actori” a sărutat de 5 ori fotografia cu antrenorul român.

Surprizele nu s-au oprit aici! Africanii au pus la boxe melodia „Stau ca vulturul pe stâncă” a manelistului Sorinel Puștiu. Cei care au pus la cale surpriza nu au ales întâmplător melodia. Marius Șumudică a mai antrenat-o pe Gaziantep în perioada iunie 2019 – ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

La începutul anului 2021, Gaziantep și Marius Șumudică urcau pe primul loc în campionatul din Turcia după victoria cu Ankaragucu, scor 2-0. Antrenorul român a început să danseze direct pe teren, după ce clubul turc a pus la stația de amplificare melodia românească „Stau ca vulturul pe stâncă”.

„Era o melodie românească, mi-au găsit-o ei, au pus-o și n-am putut să mă abțin. N-am cum să mă exteriorizez aici altfel, pentru că sunt sancționat. Dacă dansez, probabil că le place. Nu știți că eu stau ca vulturul pe stânca? Aia e melodia: ‘Stau ca vulturul pe stâncă'”, spunea Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT
  • Max Gradel a evoluat la St. Etienne în perioada august 2011 – august 2015 și a fost coechipier cu Bănel Nicoliță 

Marius Șumudică, meci important la Gaziantep

Pe lângă titlurile obținute în România cu Astra Giurgiu (2015/2016) și CFR Cluj (2020/2021), Marius Șumudică mai are în palmares Supercupa României cu Astra Giurgiu în sezonul 2016/2017. „Șumi” mai are contract cu Gaziantep până la finalul sezonului, iar principalul obiectiv este salvarea de la retrogradare.

Gaziantep joacă luni, 4 martie, ora 19:00 în deplasare cu Antalyaspor, în etapa a 28-a din Superliga Turciei. Este un meci foarte important pentru Marius Șumudică și Gaziantep în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Gaziantep ocupă locul 18, al doilea retrogradabil, la doar un punct de primul loc deasupra liniei roșii.

Max Gradel, surpriză de proporții de ziua de naștere a lui Marius Șumudică

ADVERTISEMENT