Sport

Marius Șumudică s-a ales cu un buchet de flori, după ce a fost reconfirmat pe banca lui Gaziantep! Ce s-a întâmplat la antrenamentul echipei de azi. Foto

Marius Șumudică a primit un cadou din partea suporterilor, după ce a fost reconfirmat în postura de antrenor principal al lui Gaziantep.
28.02.2024 | 23:35
Marius Sumudica sa ales cu un buchet de flori dupa ce a fost reconfirmat pe banca lui Gaziantep Ce sa intamplat la antrenamentul echipei de azi Foto
Marius Șumudică a avut parte de o surpriză la antrenamentul lui Gaziantep. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a avut parte de o surpriză la antrenamentul de miercuri al lui Gaziantep. Antrenorul român a fost la un pas să plece de pe banca turcilor, însă conducerea clubului a decis ca „Șumi” să continue după o ședință de amploare la sediul clubului.

Marius Șumudică s-a ales cu un buchet de flori, după ce a fost reconfirmat pe banca lui Gaziantep! Ce s-a întâmplat la antrenamentul echipei de azi

După ce a fost reconfirmat, Marius Șumudică nu a stat pe gânduri și a început pregătirile pentru meciul cu Antalyaspor de pe 4 martie. Va fi un duel extrem de important pentru Gaziantep în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român a avut parte de o surpriză la antrenamentul de la mijlocul acestei săptămâni. Liderii de galerie de la Gaziantep au făcut o vizită la ședința de pregătire condusă de Marius Șumudică.

Fostul tehnician de la Rapid sau CFR Cluj a primit un buchet de flori. „Liderii tribunei și majoretele noastre au făcut o vizită morală și motivațională la antrenamentul echipei noastre înainte de meciul din Antalyaspor.

ADVERTISEMENT

Suporterii au arătat că sunt încrezători în jucători și sunt în spatele echipei”, se arată într-o postare pe Instagram făcută de gazianteponline. Gaziantep ocupă locul 17 în Superliga Turciei, primul retrogradabil, cu 28 de puncte în 27 de partide.

Marius Șumudică

Marius Șumudică, salvat de jucătorii români de la Gaziantep

Membrii Consiliului de Administrație de la Gaziantep au votat cu 7-6 pentru demiterea lui Marius Șumudică. Gaziantep a obținut o singură victorie în ultimele 10 meciuri, iar situația devine din ce în ce mai tensionată pe măsură ce etapele se scurg.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică și asistentul Șener Gençtürk au mers în fața președintelui Memik Yılmaz, care în cele din urmă, a luat hotărârea de a continua cu antrenorul român la Gaziantep. Decizia conducătorului a produs inevitabil demisia vicepreședintelui lui Gaziantep, Güney Dağdeviren.

Cotidianul Olaymedya susține că trei jucători importanți din lotul lui Gaziantep au mers în fața conducerii și au cerut ca Marius Șumudică să nu fie demis. „«Noi suntem mulțumiți de antrenorul nostru.

ADVERTISEMENT

Noi am adus echipa în această situație grea și tot noi o vom scoate de aici! Vrem ca antrenorul nostru să rămână. Dați-ne ocazia și vom câștiga meciul cu Antalya»”. Potrivit sursei menționate, ar fi vorba despre Alexandru Maxim, Florin Niță și căpitanul Papy Djilobodji.

Președintele lui Gaziantep are încredere în Marius Șumudică: „Suntem uniți”

Memik Yılmaz a vorbit despre meciul cu Antalyaspor. Oficialul lui Gaziantep are încredere atât în jucători, cât și în antrenorul Marius Șumudică. Președintele clubului turc a confirmat ședința de la sediul clubului.

„Acordăm o mare importanță acestui meci. Sper să ne întoarcem din Antalya cu punctele pe care ni le dorim. Ne-am întâlnit recent la nivel de conducere. Am luat câteva decizii în sfera intereselor clubului nostru și le-am împărtășit publicului.

Avem încredere în antrenorul nostru și în echipa noastră. La nivel de conducere și echipă, suntem uniți în acest moment. La sfârșitul sezonului această echipă va termina acolo unde merită”, a spus Memik Yılmaz, citat de gazianteptimpe.

ADVERTISEMENT