Fotbal international

Căpitanul Parmei s-a interesat despre Dennis Man: „I-am zis că nu e pregătit de Serie A!”

03.02.2021 | 16:03
Capitanul Parmei sa interesat despre Dennis Man Iam zis ca nu e pregatit de Serie A
ADVERTISEMENT

Fost jucător în Liga 1 la FCSB, Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu, Geraldo Alves este fratele lui Bruno Alves, căpitanul noului club al lui Dennis Man, Parma.

Bruno Alves și-a întrebat fratele despre calitățile lui Dennis Man, fotbalistul pe care clubul său s-a obligat să-i plătească lui Gigi Becali nu mai puțin de 13.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Geraldo nu a avut doar cuvinte de laudă despre fostul fotbalist al lui FCSB, despre care crede că nu e pregătit să joace în Serie A, dar i-a transmis fratelui său că Man are potențial.

Căpitanul Parmei s-a interesat despre Dennis Man. Geraldo Alves nu îl crede pregătit pentru Serie A

Dennis Man este protagonistul transferului iernii în fotbalul românesc, dar și al uneia dintre cele mai scumpe mutări efectuate în Europa în ianuarie. Adus de FCSB de la UTA în 2016, Dennis Man a atras atenția echipelor din vestul Europei și nu numai, îndeosebi prin intermediul evoluțiilor sale din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cei mai insistenți și cei care au avut și câștig de cauză în lupta pentru transferul lui Man au fost italienii de la Parma, care vor să apeleze la ajutorul lui Man pentru a se salva de la retrogradare. Căpitanul echipei de pe Ennio Tardini este Bruno Alves, fost campion european cu Portugalia.

Bruno Alves este printre cele mai importante nume de la Parma, alături de Cornelius și Gervinho și este liderul incontestabil al formației care încearcă să se mențină pe prima scenă din Italia și cu ajutorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Geraldo Alves a povestit că fratele său s-a interesat despre calitățile lui Dennis Man.

ADVERTISEMENT

„Da, Bruno m-a întrebat de el. I-am zis că e golgheterul din România. Că e un jucător foarte tânăr şi că are potenţial. M-a întrebat dacă e pregătit de Serie A, i-am spus că nu. Poate în timp o să devină. E greu să joace mult în acest moment, pentru că Parma e într-un moment dificil. Mihăilă a venit în alt context, când echipa avea ceva victorii, avea un start bun. A fost şi accidentat, a revenit, a debutat şi a şi marcat.

Bruno mi-a zis că Mihăilă e un băiat care vrea să înveţe şi că e foarte bun. Că are sclipiri la antrenamente. Bruno l-a avut şi pe Ionuţ Radu anul trecut. A fost decisiv pentru Radu la Parma, ca starea lui să fie mai bună. O să pun o vorbă bună pentru Man la Bruno”, a spus Geraldo Alves la Looksport.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a debutat deja pentru Parma în deplasarea de la Napoli, pierdută de trupa gialoblu cu 0-2. Man a jucat 10 minute și nu a apucat să iasă în evidență. Fostul jucător al lui FCSB ar putea juca din nou duminică, 7 februarie, de la ora 19:00, când Parma primește vizita Bolognei.

ADVERTISEMENT
Tags: