Life

Care a fost prima dragoste a lui Smiley. Unde s-au revăzut și cum au reacționat

Cine a fost prima dragoste a lui Smiley. Cântărețul a vorbit despre cea care i-a furat inima întâia oară. Unde s-au revăzut peste ani.
26.01.2024 | 16:00
Care a fost prima dragoste a lui Smiley Unde sau revazut si cum au reactionat
Smiley a vorbit despre prima sa dragoste. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Smiley a vorbit în cadrul unui filmuleț, postat pe rețelele de socializare, despre prima lui dragoste. Celebrul cântăreț a spus unde a cunoscut-o pe cea care l-a făcut să descopere iubirea întâia oară. Peste ani s-au revăzut. Unde și cum au reacționat?

Smiley, dezvăluiri despre prima lui dragoste. Unde a cunoscut-o

Andrei Tiberiu Maria, pe numele real, a avut multe relații până să fie împreună cu Gina Pistol și să ajungă să aibă și copil cu fosta prezentatoare de la Antena 1. Artistul în vârstă de 40 ani ține minte fata care i-a furat inima pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Ei bine, aflați că Smiley s-a îndrăgostit întâi la…grădiniță. Cum prima iubire nu se uită niciodată, interpretul are încă în memorie numele acesteia. O chema Simina și, când credeau că nu se vor mai vedea vreodată, dimpotrivă.

Smiley și Simina și-au intersectat din nou destinul când au ajuns la liceu, așadar au fost iar colegi de clasă și nu se știe ce s-a întâmplat mai departe, deoarece artistul a evitat să mai ofere detalii. ”La grădiniță. O chema Simina. Întâmplarea face că ne-am reîntâlnit în liceu”, a precizat cântărețul pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Smiley este căsătorit în prezent cu Gina Pistol

Totuși, având în vedere că Gina Pistol este singura femeie din viața sa pe care a dus-o în fața altarului, se poate spune că, de fapt, Gina Pistol este prima dragoste a lui Smiley. Cei doi formează un cuplu de aproape 10 ani, dar abia anul trecut s-au căsătorit.

Smiley și Gina Pistol și-au ținut o bună perioadă secretă relația. Abia după 7 ani au recunoscut că sunt împreună, iar asta pentru că în viața lor s-a ivit un copil. În 2020, fosta prezentatoare de la ”Asia Express” și ”Chefi la Cuțite” dădea de veste că este însărcinată cu solistul.

ADVERTISEMENT

În 2021, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară. Au o fetiță pe care au botezat-o Josephine și încearcă să-i protejeze identitatea. Pe rețelele de socializare nu-i arată niciodată chipul, ci doar împărtășesc momente alături de ea.

În 2023, celebrul cuplu avea să facă și pasul pe care mulți dintre admiratorii lor îl așteptau, au mers în fața altarului și au organizat o nuntă fastuoasă. Locația aleasă a fost un local de lux din Snagov, iar invitații au fost unii aparte.

ADVERTISEMENT

”A fost odata ca niciodata un loc frumos, ca-n povesti, plin de lumina, copaci, flori albe si mere verzi, de oameni dragi, multi si buni si de multa veselie. Aici EU si TU sarbatorim ca am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul ! 🤍”, a scris Gina Pistol, pe Instagram, despre nunta sa.

ADVERTISEMENT