Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Care e cea mai mare problemă a FCSB? Experții Fanatik, explicații live. „Are dreptate și Gigi să fie supărat”

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat jocul celor de la FCSB din ultimele etape. Care este cea mai mare problemă a „roș-albaștrilor”.
30.10.2023 | 12:37
Care e cea mai mare problema a FCSB Expertii Fanatik explicatii live Are dreptate si Gigi sa fie suparat
Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a vorbit despre jucătorul de la FCSB cu care se aseamănă ca stil de joc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a înregistrat trei remize în ultimele patru etape și le-a permis rivalelor la titlu să se apropie de primul loc. În ultima etapă, formația finanțată de Gigi Becali a condus cu 2-0 împotriva Petrolului, însă vicecampioana a plecat cu un singur punct de la Ploiești.

Bănel Nicoliță, șocat de rezultatul meciului Petrolul – FCSB 2-2: „Nu mă așteptam o secundă”

FCSB ocupă în continuare primul loc în SuperLiga, cu 31 de puncte în 14 partide. Cu o victorie în meciul cu Farul, CFR Cluj se va apropia la un singur punct de lider. Bănel Nicoliță consideră că FCSB a greșit în meciul cu Petrolul pentru că jucătorii au ales să se retragă la 2-0. Fostul fotbalist a fost surprins de deznodământul derby-ului de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Același lucru tot timpul. Joacă o repriză, apoi gata, cedează. A jucat foarte bine prima repriză, a condus cu 2-0, continuă să ataci, continuă să dai 3-0, 4-0, cât poți. Ai echipă, ai jucători de nivelul ăsta. Nu mă așteptam o secundă să egaleze în stilul cum a jucat Petrolul.

Orice suporter, chiar dacă nu ținea cu FCSB, nu credea vreodată că Petrolul va putea să egaleze. S-au retras iar, multe greșeli în apărare. Nu știu, e o problemă acolo. Nu contează cine ia deciziile.

ADVERTISEMENT

În momentul când intri în teren tu nu vrei să-i arăți că vrei să joci? Robert (n.r. Niță), nu mai ai 15 ani, știi și tu lucrul ăsta”, a analizat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță știe care este problema de la FCSB: „Ce să-i zică unui jucător când îl scoate?”

Robert Niță este convins că situația controversată de la FCSB lovește în încrederea jucătorilor. Specialistul FANATIK SUPERLIGA face referire la faptul că cei de pe margine nu iau deciziile la echipă, ci cel care o face este patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„O stare de automulțumire. ‘Domne, am dat gol repede, hai că avem 2-0’. Lipsa de încredere din partea jucătorilor. Faptul că nu cel care stă în picioare și gesticulează ia deciziile afectează la un moment dat. Ce să-i zică unui jucător când îl scoate?”, a spus și Robert Niță.

Horia Ivanovici îi dă dreptate lui Gigi Becali: „Nu ai ce să mai spui”

În ultimele patru meciuri, FCSB a remizat cu U Cluj (2-2), FC Voluntari (0-0) și Petrolul Ploiești (2-2). Horia Ivanovici i-a dat dreptate lui Gigi Becali să fie furios. Ivanovici a dezvăluit problemele financiare de la FC Voluntari și Petrolul.

ADVERTISEMENT

„Faci egal cu FC Voluntari. Voluntari care avea în cont acum câteva săptămâni sau câteva zile 130 de lei. Ăștia erau banii lui Voluntari în cont, despre ce discutăm? Petrolul nu are bani de o pizza după meci. Din păcate, asta e situația la Petrolul. N-au bani nici de o pizza. Ai 2-0, te duci și îi termini. Mai are dreptate și Gigi că e supărat. 

Înțeleg că nu le convine când e supărat și când îi critică. Nu le convine și e neplăcut, dar are dreptate omul. Aici nu ai ce să-i spui. Nu are dreptate că se bagă. Te bagi, dar nu te bagi chiar mereu. Acum nu mai poți să-i spui lui Gigi ce face la 2-0”, a încheiat Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Puteți urmări cele mai tari momente din emisiune pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici. Premiera fiecărei ediții are loc luni, marți și vineri, ora 17:30 pe Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT